Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Amy Lee despre viitorul trupei Evanescence, albumul "Aftermath" și rolul de mamă

Amy Lee a vorbit cu editorii revistei Rolling Stone despre primul său proiect solo, "Aftermath", evoluția sa ca artist și viitorul formației Evanescence. În contextul anunțului privind lansarea noului album, ce s-a sincronizat cu un eveniment major din viața personală, interviul nu putea exclude nici aspectul nașterii primului ei copil, Jack Lion.

Amy Lee și fiul său, Jack Lion Hartzler

Amy Lee se află într-o perioadă prolifică, atât din punct de vedere personal, cât și din perspectivă artistică. Solista Evanescence va lansa pe 25 august albumul "Aftermath", primul proiect solo din carieră, momentul sincronizându-se cu un eveniment extrem de important din viața personală. În urmă cu câteva zile, Amy Lee a adus pe lume un băiat, acesta fiind primul copil cu soțul său, Josh Hartzler. 

În contextul acestor evenimente, Amy a vorbit cu editorii revistei Rolling Stone despre câștigarea independenței artistice și proiectul "Aftermath".

"Procesul înregistrării acestui album (Aftermath) a fost unul unic chiar și pentru industria de film, pentru că a fost ceva super indie. (...) Am avut niște idei de la care a trebuit să pornesc și mi-a prins bine pentru că m-a forțat să compun dintr-o altă perspectivă. Am simțit că mi-am exersat o parte diferită a creierului."

Amy Lee - "Aftermath" - Teaser 2

În ce privește schimbarea vieții sale personale, artista a mărturisit că nașterea primului copil, Jack Lion, a influențat în mod evident modul ei de a gândi și planurile privind cariera sa.

"Cred că zilele de trăit pe drum și procesul obositor de 6 luni din studio, urmat de turnee lungi de un an sau doi, sunt acum de domeniul trecutului. Și nu e vorba aici doar despre faptul că am devenit mamă, ci și despre faptul că nu îmi mai doresc o viață împărțită în turnee. Am acum posibilitatea de a compune ceva și de a lansa acea compoziție imediat, nu mai e nevoie de 12 piese. Nu trebuie să fie un album complet, după modelul clasic."

Momentan, Amy Lee nu știe ce se va întâmpla cu Evanescence. Cert este că în prezent nu există planuri de a lansa ceva alături de colegii de trupă.

"Momentan am luat o pauză. Nu vreau să fac predicții despre viitor, pentru că sunt deschisă sugestiilor, și nu aș vrea să spun niciodată că am încheiat definitv activitatea trupei Evanescence, pentru că e o parte importantă din mine. Am iubit perioada petrecută în această formație, nu aș vrea să dau uitării acești ani, dar în viitorul apropiat nu am niciun plan de a înregistra ceva în formula Evanescence."

Citește mai multe despre Amy LeeEvanescence
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hilary Duff a lansat un nou single, "All About You" - AUDIO

Hilary Duff continuă promovarea albumului ce a încheiat o pauză de 7 ani printr-un nou single, intitulat "All About You"....

Închide