Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Al Bano și Romina Power, mesaj pentru fanii din România: "Ne vedem în curând! Vă iubim!" - VIDEO

Deși mai sunt aproximativ trei luni până când Al Bano și Romina Power vor concerta în premieră împreună pe scena Sălii Palatului din București, cei doi artiști au ținut să-și salute fanii și să-i invite la eveniment. Urmărește în articol mesajul video înregistrat pentru fanii din România înaintea concertului de pe 5 noiembrie 2014.

Al Bano și Romina Power

Al Bano și Romina Power vor cânta în premieră împreună la București pe 5 noiembrie 2014. „Ci Sarà”, “Libertà”, “Dialogo”, “Acqua di mare”, “Sharazan” și arhicunoscutul hit “Felicità” vor fi cântate de celebrul cuplu Al Bano și Romina Power la Sala Palatului din București. Show-ul se va numi “Al Bano featuring a very special guest – Romina Power“, fiind organizat de Project Events.

Înaintea evenimentului de la București, cei doi au dorit să transmită un mesaj fanilor din România. Pe tot parcursul înregistrării, la fel de carismatici ca în tinerețe, Al Bano și Romina au chicotit si s-au tachinat. Romina a râs atunci când Al Bano a spus că vor cânta cele mai mari hituri „de ieri, de azi dar și din viitor”, spunând că nu îi este prea clar cum o să facă acest lucru, iar Al Bano a exersat puțin limba română, spunand „mulțumesc”. Mesajul video integral poate fi urmărit mai jos.

Al Bano și Romina Power, mesaj pentru fanii din România - VIDEO

Al Bano și Romina Power alcătuiesc unul dintre cele mai faimoase duo-uri din muzica internațională. Au devenit faimoși datorită unor hituri precum „Felicita”, „Sempre sempre”, „Nostalgia Canaglia”, „Liberta”, însă în ciuda succesului fulminant, cei doi s-au despărțit la sfârșitul anilor '90. După două decenii însă, revenirea neașteptată a cuplului italian Al Bano - Romina Power a fost vestea care a pus zâmbetul pe buzele fanilor. Nimeni nu a crezut că în urma despărțirii furtunoase ar putea urma o împăcare, dar la inițiativa Rominei, cei doi vor forma din nou o pereche pe scenă.

Bilete concert Al Bano și Romina Power:

Biletele pentru eveniment sunt disponibile în toate rețelele de ticketing, la următoarele categorii de preț:

  • Categoria 5 – 150 RON
  • Categoria 4 – 200 RON
  • Categoria 3 – 300 RON
  • Categoria 2 – 400 RON
  • Categoria 1 – 500 RON
  • VIP – 600 RON

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Al BanoRomina Power
RECOMANDARE:Biografie AL BANO: Este viața mea
Biografia lui Al Bano - Este Viața Mea

Biografia lui Al Bano - Este Viața Mea

Autobiografia a lui Al Bano este epopee ce pleacă de la Cellino San Marco și traversează lumea, fără însă a părăsi vreodată acel pământ. Este istoria unui tânăr din Puglia, fiu de țărani și poate sortit el însuși să fie țăran, dacă nu existau cele doua calități de excepție: o voce care pare că nu se stinge niciodată și o tărie de caracter la fel ca aceea a unui războinic medieval.

Îmi amintesc că omul de serviciu de la școala elementară din Cellino m-a întrebat:
Tu ce vrei să faci când vei fi mare ?
Și eu i-am răspuns, aproape țipând:
Eu trebuie să cânt!
Dar tu ești fiu de țărani. Unde vrei să pleci?
Eu am aruncat sapa! Eu trebuie să cânt!

După mulți ani în care a vorbi despre viața personală a lui Al Bano devenise un sport național, cântărețul s-a decis să facă lumină asupra a tot ceea ce îl privește. A scris despre povestea întreruptă cu Romina Power: "Două persoane fiice a două lumi diverse, de culturi total opuse, care găsesc un punct comun și merg împotriva oricărui tip de regulă, creând un sistem de viață unde cuvântul «imposibil» poate chiar să dispară".

Artistul italian vorbește în cartea biografică inclusiv despre misterul celei mai profunde răni din viața sa: dispariția fiicei Ylenia. Între Loredana Lecciso și episodul Insula faimoșilor, povestește fără rezerve și patimă despre ostracizare și despre păcatele capitale din lumea cancanului și cea a spectacolului.

Biografia lui Al Bano este o istorie italiană, care se mișcă între iubiri de poveste și dureri de spirit blestemat, între cerul religiei și pământul câmpului, între zilele de chelner în restaurante și acelea de star. Este o carte despre curajul infinit al unui om cu o inima curată și puternică, așa cum este și vocea sa.

Cumpără cartea biografică AL BANO - Este Viața Mea

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Martin compune pentru noile albume Rihanna și Coldplay

Chris Martin se află în plin avânt creativ. La 3 luni de la apariția pe piață a LP-ul "Ghost Stories",...

Închide