Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Akcent feat. Ronnie Bassroller - "Everytime (Turn My Life Around)" - AUDIO

Akcent a lansat o nouă piesă intitulată "Every time (Turn My Life Around)". Melodia a fost înregistrată în colaborare cu Ronnie Bassroller, un DJ și producător indian.

Publicat

pe

Akcent feat. Ronnie Bassroller - Everytime (Turn My Life Around)
Akcent feat. Ronnie Bassroller - Everytime (Turn My Life Around)

Akcent se bucură de un mare succes în rândul publicului din India, iar în urma numeroaselor concerte susținute acolo, s-au legat și colaborari cu artiști locali, de data aceasta cu un exponent al scenei de electro-dance house. În trecut, tot datorită vizitelor în India, Adrian Sînă a cooptat-o pe Anushka Manchanda pentru a-și adăuga vocea pe o variantă a hitului "I'm Sorry".

Akcent și Ronnie s-au cunoscut în urmă cu 2 ani în timpul unuia dintre show-urile susținute de artistul român, iar de atunci Adrian Sînă a apelat la el pentru diverse producții muzicale. De curând au decis că este momentul unei colaborări extinse, astfel rezultând prima lansare oficială Akcent feat. Ronnie Bassroller, pentru piesa "Every time (Turn My Life Around)", unde vocea lui Adrian se îmbină cu sound-ul de electro dance music, genul preferat de Ronnie.

Piesa se bucură și de un videoclip inspirat de formatul filmulețelor de pe rețeaua Vine. Clipul amintește, de asemenea, de vizualul lansat de Lana Del Rey pentru ”West Coast” înainte de publicarea videoclipului oficial.

Akcent feat. Ronnie Bassroller - "Everytime" (Turn My Life Around) - AUDIO

Trending