Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Akcent feat. Ronnie Bassroller - "Everytime (Turn My Life Around)" - AUDIO

Akcent a lansat o nouă piesă intitulată "Every time (Turn My Life Around)"”. Melodia a fost înregistrată în colaborare cu Ronnie Bassroller, un DJ și producător indian.
Akcent feat. Ronnie Bassroller - Everytime (Turn My Life Around)

Akcent feat. Ronnie Bassroller - Everytime (Turn My Life Around)

Akcent se bucură de un mare succes în rândul publicului din India, iar în urma numeroaselor concerte susținute acolo, s-au legat și colaborari cu artiști locali, de data aceasta cu un exponent al scenei de electro-dance house. În trecut, tot datorită vizitelor în India, Adrian Sînă a cooptat-o pe Anushka Manchanda pentru a-și adăuga vocea pe o variantă a hitului "I'm Sorry".

Akcent și Ronnie s-au cunoscut în urmă cu 2 ani în timpul unuia dintre show-urile susținute de artistul român, iar de atunci Adrian Sînă a apelat la el pentru diverse producții muzicale. De curând au decis că este momentul unei colaborări extinse, astfel rezultând prima lansare oficială Akcent feat. Ronnie Bassroller, pentru piesa "Every time (Turn My Life Around)", unde vocea lui Adrian se îmbină cu sound-ul de electro dance music, genul preferat de Ronnie.

Piesa se bucură și de un videoclip inspirat de formatul filmulețelor de pe rețeaua Vine. Clipul amintește, de asemenea, de vizualul lansat de Lana Del Rey pentru ”West Coast” înainte de publicarea videoclipului oficial.

Akcent feat. Ronnie Bassroller - "Everytime" (Turn My Life Around) - AUDIO

Citește mai multe despre Akcent
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slipknot - "The Devil In I", prefața noului album ".5: The Gray Chapter" - AUDIO

Slipknot a lansat primul single oficial de pe noul album ".5: The Gray Chapter". Piesa se numește "The Devil In...

Închide