Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Weezer - "Back to the Shack", primul single după o pauză de 4 ani - AUDIO

Trupa de indie și rock alternativ Weezer este din nou pe poziții, cu un arsenal de piese noi pregătite pentru lansare. Formația a dezvăluit recent primul single după o pauză de 4 ani - "Back to the Shack", extras de pe noul album "Everything Will Be Alright In the End". Discul va putea fi achiziționat începând cu data de 30 septembrie 2014.
Weezer - Back To THe Shack

Weezer - Back To THe Shack

"Back to the Shack" este piesa care anunță revenirea trupei Weezer. Melodia compusă de vocalistul și chitaristul Rivers Cuomo și produsă de Ric Ocasek beneficiază de versuri la care au contribuit chiar fanii formației. "Acesta este cel mai bun exemplu de solidaritate din partea fanilor față de trupa Weezer", a declarat Cuomo, mândru de implicarea activă a publicului.

Noul single "Back to the Shack" este inclus pe albumul "Everything Will Be Alright In the End", programat pentru lansare în toamna acestui an. Discul vine la o pauză de 4 ani de la materialul precedent, "Death to False Metal" (2010), ce includea piese compuse în perioada 1993 - 2010 și nelansate anterior.

Majoritatea pieselor de pe noul album au fost compuse de Rivers Cuomo la pian, fiind apoi transpuse pe chitară. Tracklistul "Everything Will Be Alright In the End" a fost stabilit după o selecție riguroasă, formația având de ales din aproximativ 200 de melodii. Deși numele noilor piese nu au fost încă dezvăluite, câteva titluri au apărut în presă, majoritatea nefiind însă confirmate.

Posibile piese în tracklistul albumului "Everything Will Be Alright In the End":

  • "Back to the Shack" - single confirmat
  • "Ain't Got Nobody"
  • "The Waste Land"
  • "Eulogy for a Rock Band"
  • "My Mystery"
  • "Return to Ithaca"
  • "Da Vinci"
  • "The British Are Coming"
  • "The Rules of Life"

Formația americană Weezer a luat ființă în 1992 în Los Angeles. Trupa a lansat de-a lungul carierei 9 albume de studio, 6 EP-uri și un DVD, cele mai populare piese fiind "Buddy Holly", "Undone – The Sweater Song", "Say It Ain't So", "Perfect Situation", "Island in the Sun", "Beverly Hills" și "Pork and Beans". Weezer a vândut de-a lungul carierei peste 17 milioane de albume în întreaga lume.

weezer - "Back To The Shack"

Citește mai multe despre Weezer
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noi confirmări la Artmania Festival 2014: Equilibrium, Zdob şi Zdub și Alternosfera

Equilibrium, Zdob şi Zdub și Alternosfera sunt cele mai noi confirmări la Artmania Festival Sibiu 2014. Equilibrium va cânta sâmbătă...

Închide