Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Cele mai urmărite videoclipuri de pe YouTube în 2014 - TOP 10

YouTube a făcut publică lista celor mai urmărite videoclipuri de pe YouTube de la începutul anului 2014 până în prezent. Clasamentul complet poate fi consultat în articol.
Katy Perry / Shakira

Katy Perry / Shakira

Dacă anul trecut Miley Cyrus făcea ravagii în online cu al său "Wrecking Ball", în 2014 regina YouTube-ului este Katy Perry. Videoclipul piesei "Dark Horse" se apropie de pragul de 500 de milioane de vizualizări, o performanță ce o plasează în fruntea listei celor mai urmărite clipuri.

La o distanță considerabilă, pe locul 2 se poziționează Shakira și Rihanna cu al lor "Can't Remember to Forget You", pe poziția a treia fiind din nou Shakira cu videoclipul filmat pentru Imnul Campionatului Mondial de Fotbal - "La La La (Brazil 2014)".

Interesant este faptul că deși Katy Perry a strâns 494 de milioane de vizualizări cu "Dark Horse", Shakira ar putea fi declarată câștigătoare în clasamentul general prin însumarea vizualizărilor celor două clipuri de pe podium. Cele 358 de milioane de vizualizări ale duetului cu Rihanna împreună cu cele 264 de milioane de vizualizări ale imnului FIFA îi aduc Shakirei un total de 622 de milioane de view-uri.

Mergând pe același principiu, și Enrique Iglesias are un punctaj foate ridicat. Dacă luăm în considerare suma vizualizărilor clipurilor "Bailando" și "El Perdedor", artistul latin atinge o cifră impresionantă: 360 de milioane de view-uri.

Cele mai urmărite videoclipuri în 2014 - TOP YouTube

  1. Katy Perry, 'Dark Horse' ft Juicy J
  2. Shakira, 'Can't Remember to Forget You' ft Rihanna
  3. Shakira, 'La La La (Brazil 2014)' ft. Carlinhos Brown
  4. Enrique Iglesias, 'Bailando' (Español) ft Descemer Bueno, Gente De Zona
  5. 'We Are One (Ole Ola)' [The Official 2014 FIFA World Cup Song] (Olodum Mix)
  6. The Chainsmokers, '#SELFIE'
  7. Iggy Azalea, 'Fancy' ft Charli XCX
  8. Frozen Soundtrack, 'Let It Go'
  9. Jason Derulo, 'Wiggle ft Snoop Dogg'
  10. Enrique Iglesias, 'El Perdedor' ft. Marco Antonio Solís

VIDEOCLIP: Katy Perry - "Dark Horse" (feat. Juicy J)

Citește mai multe despre Enrique IglesiasKaty PerryRihannaShakira
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Armin van Buuren live la Tomorrowland 2014 - VIDEO Full Set

Armin van Buuren a făcut o surpriză plăcută fanilor săi. DJ-ul olandez a publicat online full set-ul din cadrul festivalului...

Închide