Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii

Tudor Chirilă, confirmat în noul juriu Vocea României

Tudor Chirilă face parte oficial din noul juriu Vocea României. Anunțul a fost făcut de Pro TV. Juriul noului sezon al emisiunii este compus astfel din Loredana Groza, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă.
Tudor Chirila - interviu InfoMusic.ro

Dacă în urmă cu câteva săptămâni Tudor Chirilă era în negocieri pentru semnarea unui contract cu Pro TV, recent propunerea de a face parte din juriul Vocea României s-a concretizat. Solistul trupei Vama este oficial ultimul antrenor confirmat în juriul emisiunii.

"De-a lungul timpului am refuzat multe oferte în televiziune. Mi s-au propus diferite formate, dar nu reușeam deloc să ma imaginez in postura de TV host. Actor și cântăreț e câteodată chiar prea mult. Cu atât mai legitimă devine întrebarea: - De ce Vocea României? Pentru că îmi place ideea că aș putea să împărtășesc câte ceva din experiența mea unor oameni care vor să reușească în muzică. În viața mea am învățat multe și pe gratis de la oameni generosi. În al doilea rând, sper că prezența mea în acest show va aduce mai mult în atenția publicului muzica pop-rock, care în momentul de față nu beneficiază de expunerea pe care o merită. Mi-aș dori să găsesc voci pe care să le conving să cânte rock, să se exprime rock sau pop-rock. Cred că în muzica rock există multă energie și libertate și cred că Vocea și concurenții din echipa mea le-ar putea aduce oamenilor aminte de asta. Când spun rock mă gândesc la o plajă mai largă de genuri: blues, jazz, funk. Este vorba despre atitudine: Frank Sinatra este rock pentru mine. Gil Dobrica, la fel. Vocea României trebuie să fie rock. Liberă, puternică, sexy", a declarat Tudor Chirilă pentru Pro TV.

Ceilalți membri din juriul Vocea României l-au primit cu entuziasm în echipă pe noul antrenor, Smiley fiind convins că Tudor Chirilă va aduce un aer proaspăt emisiunii.

"În echipa lui Tudor vor veni voci pe care doar el le poate descoperi, acoperind în acest fel un segment nou de talente. Este un adversar redutabil, sunt convins că-și va construi o echipă foarte puternică și va aduce un mare plus competiției." - Smiley 

Juriul complet al sezonului 4 Vocea României este compus, astfel, din Loredana Groza, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă. Prezentatorul emisiunii va fi Pavel Bartoș, ca și în edițiile anterioare.

Preselecțiile pentru Vocea României au demarat încă de pe 12 mai. Acestea se vor desfășura în întreaga țară, fiind așteptați toți cei care sunt încrezători că pot ridica în picioare o sală întreagă și pot întoarce scaunele antrenorilor în câteva clipe. Fiecare concurent va avea șansa să demonstreze că are ingredientele de succes pentru a deveni Vocea României.

Citește mai multe despre Tudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rage aniversează 30 de ani de carieră la ARTmania Festival 2014

Rage va concerta vineri, 8 august, în Vampires' Den la ARTmania Festival în rolul de headliner, în aceeași zi cu...

Închide