Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Juriul X Factor 2020X Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Toboșarul AC/DC, Phil Rudd, lansează primul album solo - "Head Job"

Phil Rudd a anunțat lansarea primului său album solo, "Head Job". Discul va apărea pe piață pe 29 august 2014, primul single - "Repo Man" - urmând a avea premiera pe radio săptămâna aceasta, pe 18 iulie.

Trupa lui Phil Rudd, toboșarul AC/DC

"Sper că toți cei care vor asculta albumul să simtă că este bun de la început până la sfârșit, pentru că asta a fost ideea de la bun început. Nu am pus pe acest disc nimic din ceea ce nu mi-a plăcut. Nu e nimic de umplutură." - Phil Rudd pentru postul de radio Triple M

Albumul "Head Job" este conform toboșarului unul foarte personal. Fanii vor putea asculta primul single - "Repo Man" - chiar săptămâna aceasta. Alte nume de piese ce vor fi incluse pe disc sunt  "Bad Move" și "Crazy." Albumul integral va putea fi achiziționat începând cu data de 29 august.

În discuția sa cu gazda emisiunii de la Triple M, Phil Rudd a vorbit și despre noul album AC/DC, înregistrat recent în Vancouver, Canada.

"Ne bucurăm că l-am terminat. Să știi că sună foarte bine. Nu există similitudini între cele două (albumul AC/DC și "Head Job"), dar ambele sunt foarte bune."

Phill Rudd - ”The Head Job” (copertă album)

Phil Rudd - ”The Head Job” (copertă album)

Vestea privind finalizarea noului album AC/DC a fost răspândită recent de Brian Johnson. 

"A fost genială sesiunea de înregistrări (ce s-a desfășurat în Vancouver). Am încheiat. Sunt extrem de entuziasmat. Avem câteva piese grozave", mărturisea solistul AC/DC.

Deși trupa nu s-a hotărât încă asupra unui titlu, una dintre variantele discutate a fost "Man Down".

"Am vrut să numesc albumul "Man Down". Deși e un pic negativ, vine direct din inimă. Iar asta îmi place."- Brian Johnson

Noul album AC/DC este programat pentru lansare la începutul lui 2015. Conform lui Brian Johnson, formația va susține un nou turneu mondial, solistul indicând prezența la Wembley Stadium și Hampden Park în perioada verii anului viitor.

Phil Rudd s-a alăturat trupei AC/DC în 1975. A plecat din formație în 1983, iar după 10 ani s-a reîntors. Înainte de a cânta cu AC/DC a făcut parte din grupul Buster Brown.

Citește mai multe despre AC/DCPhil Rudd
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Amy Lee ține fanii Evanescence în suspans: "Muzică nouă, pe piață în curând"

Vocalista Evanescence, Amy Lee, a făcut recent un anunț care îi va pune pe jar pe fanii formației. În curând...

Închide