Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

The Amsterdams a lansat un nou single, "Twin Song" - AUDIO

Cel mai nou single The Amsterdams, "Twin Song", poate fi descărcat gratuit. Piesa anunță viitorul album electric de studio.

The Amsterdams - ”Twin Song”

Cel mai proaspăt single semnat de băieții de la The Amsterdams - "Twin Song" - poate fi downloadat gratuit, de pe soundcloud. Odată cu "Twin Song", The Amsterdams vine si cu o nouă formulă pe scenă, celor 4 membri (Andrei Ungureanu, Ovidiu Bejan, Augustin Nicolae și Andrei Hațegan) alăturându-se, la tobe, olandezul Chris Olsman.

Piesa anunță viitorul album electric de studio al trupei. "Twin Song" este o continuare a sound-ului cu care trupa ne-a obișnuit deja pe al doilea album – Electromagnetica, păstrând, însă, reveria și pozitivismul de pe Adolessons.

"Twin Song e ca o călătorie până în centrul universului și înapoi, în căutarea jumătății perfecte, pe care cred că o are fiecare dintre noi pusă undeva, deoparte. Important e să nu ne abatem de la drumul ăsta, orice ar fi. Restul e metaforă", spune vocalul Andrei Hațegan.

Piesa a fost înregistrată în București, fiind mixată și masterizată de Adam Whittaker. La toamnă, piesa va fi și pe vinil.

"Peste 99 de zile vom avem "Twin Song" pe compilația fEast London 2014, direct pe vinil."

The Amsterdams cântă indie rock din 2005 și a devenit cunoscută prin piese ca „Taking Care of Anna” și „Fireworks” - ultima figurând și pe compilația Roadrunner Music - „The Next Dog Desert Island Selection”. Grupul The Amsterdams a lansat până acum un EP și 3 albume de studio.

The Amsterdams - "Twin Song"

Citește mai multe despre The Amsterdams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primul single No Devotion, trupa foștilor membri Lostprophets și a lui Geoff Rickly

Foștii membri Lostprophets și Geoff Rickly (fostul solistul Thursday) au format trupa No Devotion. Un prim single a fost lansat prin casa...

Închide