Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Primul single No Devotion, trupa foștilor membri Lostprophets și a lui Geoff Rickly

Foștii membri Lostprophets și Geoff Rickly (fostul solistul Thursday) au format trupa No Devotion. Un prim single a fost lansat prin casa de discuri a lui Rickly, Collect Records. Melodia se numește "Stay" și poate fi ascultată pe InfoMusic.
Trupa No Devotion

Trupa No Devotion

Trupa Lostprophets s-a dizolvat anul trecut după ce solistul Ian Watkins a fost arestat și ulterior condamnat la 29 de ani de închisoare pentru abuzuri sexuale împotriva copiilor. Foștii membri - Lee Gaze, Mike Lewis, Jamie Oliver, Luke Johnson și Stuart Richardson au decis cu dificultate să continue cariera muzicală cu o nouă trupă. "Nu știam dacă mai doream să facem muzică din nou și dacă oamenii ne-ar mai fi privit în față. Părea că totul se sfârșise pentru noi", își amintește basistul Stuart Richardson.

Anul acesta, cei cinci și vocalistul Geoff Rickly au lansat formația No Devotion. Solistul a cumpănit mult înainte să li se alăture foștilor membri Lostprophets. A considerat că ceea ce li s-a întâmplat nu fost corect pentru ei, iar muzica era prea bună să fie abandonată. No Devotion reprezintă pentru cei cinci un mijloc prin care pot redeveni cei dinainte.

No Devotion a prezentat în urmă cu câteva zile un prim single, "Stay", ce a fost mixat de Dave Fridmann, producătorul Flaming Lips. Au de fapt două melodii: “Stay” și “Eyeshadow”, însă doar prima e disponibilă momentan spre audiție. Lansarea efectivă va avea loc în Europa pe data de 12 iulie 2014, prin casa de discuri a lui Geoff Rickly - Collect Records.

"Să fiu sincer, nu am ascultat niciodată Lostprophets, dar, prin muzică, avem un limbaj comun. Nu rezulți din punk, ci te dezvolți cu el. În percepția mea, post-punk-ul este o abordare mai sofisticată a acelui sunet și cred că împărtășim cu toții respect pentru acea eră a muzicii moderne", a afirmat Geoff Rickly.

Ascultă No Devotion - "Stay"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5S1O3D8Q7_A&w=600]

Citește mai multe despre Geoff RicklyLostprophetsNo Devotion
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry, dată în judecată pentru plagiat

Katy Perry este acuzată de plagiat. Conform trupei de rap creștin Flame, artista ar fi copiat ritmul piesei "Dark Horse"...

Închide