Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Noul fix al lui Sonny Flame: "Pune-mă-n cap"

Sonny Flame a lansat single-ul "Pune-mă-n cap", un vis sau un fix ce va fi adoptat de tinerii dornici de distracție în această vară. Piesa poate fi ascultată pe InfoMusic.ro.
Sonny Flame promovându-și single-ul

Sonny Flame promovându-și single-ul "Pune-mă-n cap"

Ca și în cazul celorlalte piese lansate, Sonny Flame a scris versurile single-ului “Pune-mă-n cap”. Linia melodică este semnată de Victor Razvan Alstani și Silviu Marian Paduraru. Cadența versurilor cu rezonanță la publicul tânăr și beaturile R&B vor impune piesa în seturile cluburilor, cel puțin pe parcursul sezonului estival.

Lansarea single-ului "Pune-mă-n cap" vine la doar câteva săptămâni după colaborarea cu Tara pentru melodia "Poc". Anul trecut Sonny Flame a colaborat cu Animal X pentru "Let it go"o piesă dance cu influențe de dubstep.

Citește mai multe despre Sonny Flame
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Say Lou Lou sau nimic. Fantezie pop în tandem - VIDEO

În paradigma dream pop suedezo-australiană Say Lou Lou, muzica se gândește la dublu. Un dublu perfect complementar, ce nu ar...

Închide