Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Noul fix al lui Sonny Flame: "Pune-mă-n cap"

Sonny Flame a lansat single-ul "Pune-mă-n cap", un vis sau un fix ce va fi adoptat de tinerii dornici de distracție în această vară. Piesa poate fi ascultată pe InfoMusic.ro.
Sonny Flame promovându-și single-ul

Sonny Flame promovându-și single-ul "Pune-mă-n cap"

Ca și în cazul celorlalte piese lansate, Sonny Flame a scris versurile single-ului “Pune-mă-n cap”. Linia melodică este semnată de Victor Razvan Alstani și Silviu Marian Paduraru. Cadența versurilor cu rezonanță la publicul tânăr și beaturile R&B vor impune piesa în seturile cluburilor, cel puțin pe parcursul sezonului estival.

Lansarea single-ului "Pune-mă-n cap" vine la doar câteva săptămâni după colaborarea cu Tara pentru melodia "Poc". Anul trecut Sonny Flame a colaborat cu Animal X pentru "Let it go"o piesă dance cu influențe de dubstep.

Citește mai multe despre Sonny Flame
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Say Lou Lou sau nimic. Fantezie pop în tandem - VIDEO

În paradigma dream pop suedezo-australiană Say Lou Lou, muzica se gândește la dublu. Un dublu perfect complementar, ce nu ar...

Închide