Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sam Smith - "I'm Not The Only One" - AUDIO

Artistul britanic Sam Smith a lansat un nou single, intitulat "I'm Not The Only One". Piesa este extrasă de pe albumul de debut “In the Lonely Hour“, ce a debutat pe prima poziție în topul discurilor din UK.

Publicat

pe

Sam Smith
Sam Smith

Evoluția lui Sam Smith în muzică a luat prin suprindere întreaga industrie. A ajuns la urechile publicului prin colaborări, însă nu de tipul celor specifice industriei pop. Când Sam Smith a compus cu cei de la Disclosure single-ul "Latch", nu a fost o implicare platonică, același lucru fiind valabil și în cazul hitului "La La La", atribuit în mare parte lui Naughty Boy. Presiunea din partea presei nu a întârziat însă să apară.

"Acestea nu sunt piesele altcuiva", a explicat Sam Smith. ""Latch" îmi aparține mie la fel de mult cât le aparține și celor de la Disclosure, iar "La La La" este piesa mea în aceeași măsură în care este și piesa lui Naughty Boy. Este o colaborare, dar una dintre persoane o promovează pe cealaltă pentru că se află în poziția de a o face. Aceste colaborări nu mă determină în niciun fel să fiu stresat pentru că am încredere în mine."

Răspunsul a fost susținut apoi prin argumente. La doar 21 de ani, Sam Smith a fost numit BBC Sound of 2014 înainte de a lansa un album de debut. La momentul respectiv, tânărul artist avea pe piață doar EP-ul "Nirvana", denumit de Zane Lowe de la BBC "hottest record in the world". A urmat apoi premiul Brits Critic's Choice, o reconfirmare a talentului său.

În mai 2014, Sam Smith a lansat albumul de debut "In the Lonely Hour", ce a ajuns imediat Number One în UK. Noul single extras de pe acest disc se numește "I'm Not The Only One" și poate fi ascultat mai jos.

Sam Smith - "I'm Not The Only One"

PUBLICITATE
Comentează

Trending