Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Ruby - "Tu (Inima și Sufletul)" - AUDIO

Ruby a lansat un nou single, intitulat "Tu (Inima și Sufletul)". Piesa marchează prima colaborare a artistei cu casa de producție deMoga Music.
Ruby - ”Tu (Inima și Sufletul)” (Artwrork single)

Ruby - ”Tu (Inima și Sufletul)” (Artwrork single)

După lansarea piesei "De la distanță", o melodie sensibilă și pasională, Ruby revine cu un single în același ton - "Tu (Inima și Sufletul)". Aceasta este prima colaborare a artistei cu casa de producție deMoga Music, piesa fiind astfel compusă de către Marius Moga, Loredana Cavasdan, Liviu Teodorescu, What’s UP, Ioachim “Achi” Petre, Robert Toma și Ionuț “Yogi” Vasilache.

"Pentru această piesă am lucrat cu echipa deMoga și a fost o experiență foarte tare! Când eram mică, cele mai mari visuri ale mele erau să lucrez cu Smiley, Alex Velea și Marius Moga. Toate 3 mi s-au împlinit, așa că sunt foarte, foarte fericită, așa cum sper să fiți și voi, după ce ascultați piesa", povestește Ruby.

Piesa "Tu (Inima și Sufletul)" se bucură deja de succes în concertele pe care Ruby le are în întreaga țară. După hitul "Stinge lumina", ce a beneficiat de o versiune în limba engleză și care a adunat milioane de vizualizări pe Youtube, au urmat “Două suflete”, “De la distanță”, dar și colaborările cu CRBL pentru “Toată țara” și cu Pacha Man pentru piesa “Băiat de bani gata”.

Ruby este singurul artist român care a avut debutul în străinătate. Ea a cântat pentru prima dată în Germania, în fața a peste 5000 de oameni, iar până să se afirme în România, a susținut numeroase concerte în Rusia, Turcia, Cipru și Albania. Primul single, Miracle Of Love, s-a bucurat de succes atât în țară, cât și la nivel internațional, piesa fiind apreciată în Japonia, Statele Unite, Italia, Israel, Polonia.

Ruby - "Tu (Inima și Sufletul)" - AUDIO

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE