Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Ruby - "Tu (Inima și Sufletul)" - AUDIO

Ruby a lansat un nou single, intitulat "Tu (Inima și Sufletul)". Piesa marchează prima colaborare a artistei cu casa de producție deMoga Music.
Ruby - ”Tu (Inima și Sufletul)” (Artwrork single)

Ruby - ”Tu (Inima și Sufletul)” (Artwrork single)

După lansarea piesei "De la distanță", o melodie sensibilă și pasională, Ruby revine cu un single în același ton - "Tu (Inima și Sufletul)". Aceasta este prima colaborare a artistei cu casa de producție deMoga Music, piesa fiind astfel compusă de către Marius Moga, Loredana Cavasdan, Liviu Teodorescu, What’s UP, Ioachim “Achi” Petre, Robert Toma și Ionuț “Yogi” Vasilache.

"Pentru această piesă am lucrat cu echipa deMoga și a fost o experiență foarte tare! Când eram mică, cele mai mari visuri ale mele erau să lucrez cu Smiley, Alex Velea și Marius Moga. Toate 3 mi s-au împlinit, așa că sunt foarte, foarte fericită, așa cum sper să fiți și voi, după ce ascultați piesa", povestește Ruby.

Piesa "Tu (Inima și Sufletul)" se bucură deja de succes în concertele pe care Ruby le are în întreaga țară. După hitul "Stinge lumina", ce a beneficiat de o versiune în limba engleză și care a adunat milioane de vizualizări pe Youtube, au urmat “Două suflete”, “De la distanță”, dar și colaborările cu CRBL pentru “Toată țara” și cu Pacha Man pentru piesa “Băiat de bani gata”.

Ruby este singurul artist român care a avut debutul în străinătate. Ea a cântat pentru prima dată în Germania, în fața a peste 5000 de oameni, iar până să se afirme în România, a susținut numeroase concerte în Rusia, Turcia, Cipru și Albania. Primul single, Miracle Of Love, s-a bucurat de succes atât în țară, cât și la nivel internațional, piesa fiind apreciată în Japonia, Statele Unite, Italia, Israel, Polonia.

Ruby - "Tu (Inima și Sufletul)" - AUDIO

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Amsterdams a lansat un nou single, "Twin Song" - AUDIO

Cel mai nou single The Amsterdams, "Twin Song", poate fi descărcat gratuit. Piesa anunță viitorul album electric de studio.

Închide