Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Rage aniversează 30 de ani de carieră la ARTmania Festival 2014

Rage va concerta vineri, 8 august, în Vampires' Den la ARTmania Festival în rolul de headliner, în aceeași zi cu Eluveitie, Diary of Dreams și alte proiecte interesante. Rage participă în premieră la ARTmania Festival cu un val înflăcărat de power metal care va izbi Grota Vampirilor.
Rage

Rage

Rage împlinesc în acest an trei decenii de carieră Metal și își arată istoria, de la începutul anilor ’80 când se numeau Avenger și promovau „Prayers of Steel”, trecând prin succesul anilor ’90 cu abordarea clasică „Lingua Mortis”, până recent în 2009 când au luat locul trei la „Bundesvision Songcontest” și au marcat un sfert de secol de activitate.

Cu 21 de albume lansate până în prezent și schimbări de componență, audiența primește nu numai esența metal-ului german, dar și valoarea unei echipe de muzicieni extraordinari care nu încetează să își reinventeze sound-ul de fiecare dată când creează ceva nou. Ei sunt Rage.

În 2014, trio-ul format din Peavy Wagner, Victor Smolski și André Hilgers sunt departe de pensionare chiar dacă au deja dreptul de a-și scrie memoriile și a lansa piese și versiuni nepublicate, demo-uri și frânturi de idei care au ajuns acum să își găsească finalitatea sonoră. „The Soundchaser Archives” conține două CD-uri și un DVD lansate în mai 2014 prin Nuclear Blast.

Rage - "Anybody Home?"

Pentru „ARTmania Vampires’ Den“ vor fi disponibile în avans exclusiv abonamente la prețul de 180 lei. Bilete de acces pe zi vor fi disponibile în zilele de festival. Publicul de peste hotare își poate achiziționa abonamente online pe shop.artmania.ro. Evenimentele organizate în spațiile Muzeului Național Brukenthal și Muzeului de Istorie sunt organizate cu bilete și abonamente separate. În Piața Mare accesul va fi gratuit.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Rage
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jessie Ware - "Tough Love" - TEASER VIDEOCLIP

Noul videoclip Jessie Ware, "Tough Love", va fi lansat în curând. Artista britanică a dezvăluit recent un teaser, promițând fanilor...

Închide