Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Motley Crue - "All Bad Things Must End", live în premieră - AUDIO

Motley Crue a debutat noul single "All Bad Things Must End" la primului concert din cadrul turneului de adio. Single-ul a fost interpretat live la Van Andel Arena din Michigan. Ascultă piesa în articol

Motley Crue

Producătorul noii compoziții este James Michael, acesta susținând că "All Bad Things Must End" este o piesă de excepție. Bateristul Motley Crue este, de asemenea, încântat de melodie, vorbind despre semnificația ei într-un interviu acordat recent.

"Este heavy, dar melodică. Piesa e despre ceea ce se întâmplă cu trupa în această perioadă și ceea ce simțim în legătură cu asta. Nu-mi place să spun că e o piesă de rămas bun, dar vorbește cu siguranță despre prezența noastră în industrie", a povestit toboșarul Tommy Lee pentru Billboard.

Turneul de adio Motley Crue, care va dura 2 ani, a început pe 2 iulie și îl are ca invitat special pe Alice Cooper. Nu este exclus ca Motley Crue să revină la București în 2015, după concertul susținut la festivalul OST Fest 2012. Pentru ca anunțul retragerii să fie credibil, membrii Motley Crue au semnat un contract legal prin care garantează că trupa nu va mai concerta după 2015.

Deși nu sunt chiar bătrâni pentru a se retrage – Vince Neil (53 de ani), Tommy Lee (52 de ani), Nikki Sixx (56 de ani) și Mick Mars (63 de ani) – motivul pare a fi starea de sănătate a chitaristului. Mars, care neagă că acesta este adevărul, suferă încă de la vârsta de 17 ani de spondilită anchilozantă, boală care afectează coloana vertebrală (aceasta se deformează şi îşi pierde mobilitatea).

Motley Crue a luat naştere în 1980 în California şi a reuşit să vândă până în prezent peste 85 de milioane de albume în întreaga lume. În cei 33 de ani de carieră trupa a lansat 9 albume de studio, însă discurile “Shout at the Devil” (1983), “Theatre of Pain” (1985) şi “Girls, Girls, Girls” (1987) le-au adus celebritatea la nivel internaţional. Motley Crue este celebră și pentru show-urile live, fiecare reprezentaţie fiind unică şi atent pregătită.

Mötley Crüe - "All Bad Things Must End" (Live)

Citește mai multe despre Motley Crue
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink Floyd lansează un nou album - "The Endless River"

Pink Floyd va lansa anul acesta un nou album, intitulat "The Endless River". Informația a fost dezvăluită de soția lui...

Închide