Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

"Miroase a vară", What's UP continuă colaborările cu Kio

What’s Up colaborează cu Kio pentru single-ul “Miroase a vară”, compus de către cei doi împreună cu Marius Moga, Mădălin Roșioru și Cristian Iordache. Ascultați piesa pe InfoMusic.ro.
Artworkul singleului Miroase a vara

Artworkul singleului Miroase a vara

What’s UP îl ia în "Taxi" pe Kio în direcția litoralului. Cei doi pornesc spre mare, la plimbare, printre “lalele, garofițe, margarete”. Cei doi au scris piesa împreună cu Marius Moga, Mădălin Roșioru și Cristian Iordache. What's Up este primul artist lansat și promovat la deMoga Music. Printre cele 5 hituri ale sale se numără recentul "Taxi", care ne arată peste 10 milioane de vizualizări taxate pe aparat, adică pe youtube.

Cu un beat urban cu accente slow, “Miroase a vara” e fuziunea a două timbre vocale inedite. Kio a cântat cu Andreea Bănică pe single-ul “Bumerang".

Odată cu prezentarea piesei "Miroase a vară", What’s UP lansează casa de producție OAIO Records, care urmărește să promoveze artiști UrbanPop. Kio este primul nume care a semnat cu aceasta. What’s UP l-a întâlnit pe Kio în vremea în care lansa "K la Meteo".  "Avea 18 ani si avea o voce de care m-am indragostit la prima auditie. Are un stil special de a scrie, de produce si se face imediat remarcat. Acum are aproape 20 de ani si promite multe, simt ca daca munceste ca si pana acum  o se devina un artist complex in urmatorii ani. Pe viitor ne dorim sa lansam piese la fel de pozitive precum MIROASE A VARA", spune What's UP.

"Ma simt cu adevarat norocos, sunt primul artist din Romania care are sansa de a fi coprodus de Marius Moga si What's Up, in acelasi timp. Piesa "Miroase a vara"este continuarea a pieselor "K la meteo" si "Taxi". Daca in prima piesa se despart, in a doua se impaca, acum isi recunosc iubirea. Este o piesa de vara, plina de energie, in care ne-am pus tot sufletul. In continuare sper sa fiu pe masura asteptarilor lor si sa ajung sa continui si eu povestea. Le multumesc pentru incredere si sper ca publicul sa aprecieze munca mea", declară Kio.

What’s UP este entuziasmat de lansarea OAIO Music, fiind ajutat de Marius Moga:

"Aveam 22 de ani cand am primit telefonul care ma anunta ca Marius Moga este interesat sa lucreze cu mine, imi aduc aminte ca am trait un soc, am simtit intr-o secunda ca depinde doar de mine sa fructific o asemenea sansa. Chiar daca fiecare intalnire cu Marius Moga imi creea o stare de agitatie si emotie, asemanatoare unui examen important de liceu, am continuat sa merg si sa compun alaturi de el. Vreau sa ii multumesc pe aceasta cale pentru fiecare informatie primita in ultimii 3 ani. Marius MOGA mi-a schimbat viziunea fata de scrierea textelor, fata de producerea liniilor melodice, fata de finalizarea pieselor si, pentru asta, ii voi ramane recunoscator pe viata. Anul acesta mentorul meu, Marius, mi-a dat increderea necesara pentru a-mi indeplini un alt vis, si anume propria casa de productie OAIO Records", declara What's UP.

Ascultă Kio feat. What's UP - "Miroase a vară"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=jEHcntSU0TU&w=600]

Recent, What’s UP a lansat alături de ADDA imnul capitalei - "București 555". Piesa beneficiază și de un videoclip.

Citește mai multe despre KioWhat's UP
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inna și Pitbull - "Good Time" - LYRIC VIDEO

Inna și Pitbull intră în sezonul de vară cu piesa "Good Time". Noul single este extras de pe albumul "Soy...

Închide