Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Maroon 5 a dezvăluit noi detalii despre albumul "V"

Maroon 5 a dezvăluit tracklistul și coperta noului album "V". Discul include 14 piese, pentru single-ul "My Heart Is Open" formația colaborând cu Gwen Stefani.
Maroon 5

Maroon 5

Cel de-al 5-lea disc Maroon 5 se numește "V" și va apărea pe piață toamna aceasta, pe 2 septembrie. Noul material vine la doi ani distanță de la LP-ul "Overexposed", lansat în 2012, acesta fiind primul album ce va fi lansat sub egida casei de discuri Interscope Records.

Tracklist - V - Maroon 5:

 1.  'Maps
 2. 'Animals'
 3. 'It Was Always You'
 4. 'Unkiss Me'
 5. 'Sugar'
 6. 'Leaving California'
 7. 'In Your Pocket'
 8. 'New Love'
 9. 'Coming Back for You'
 10. 'Feelings'
 11. 'My Heart Is Open' ft. Gwen Stefani

B-sides

 1. 'ShootLove'
 2. 'Sex and Candy'
 3. 'Lost Stars'

"V" a fost înregistrat în Los Angeles și produs de Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder de la OneRepublic, Shellback și Sam Martin. Trupa a lucrat aproximativ un an pentru noul album, în proces fiind implicați atât membrii stabili ai formației - Adam Levine, James Valentine, Mickey Madden, Matt Flynn, PJ Morton - cât și clăparul Jesse Carmichael, membru Maroon 5  ce a luat o pauză în perioada înregistrării materialului "Overexposed".

Maroon 5 - V (copertă album)

Maroon 5 - V (copertă album)

Piesa "My Heart Is Open", ce marchează prima colaborare a trupei cu Gwen Stefani, a fost compusă de Sia Furler. Featuring-ul cu solista No Doubt se află, cel mai probabil, pe lista pieselor preferate ale lui Adam Levine, ce nu se poate opri din a face declarații măgulitoare la adresa artistei.

"E foarte cool că o avem pe Gwen Stefani pe acest album. Iar Adam nu se poate opri din a spune tuturor cât de tare e Gwen Stefani ca persoană. De multe ori, când îți întâlnești idolii, se întâmplă să fii dezamăgit. Însă în cazul lui Gwen, a fost exact invers," a povestit chitaristul Maroon 5, James Valentine.

Primul extras al noului material "V" se numește "Maps", videoclipul piesei fiind disponibil mai jos. Trupa va anunța în curând datele turneului mondial pe care îl va susține cu sprijinul Live Nation.

Maroon 5 - "Maps" - VIDEOCLIP

Solistul trupei Maroon 5Adam Levine, este antrenor în juriul emisiunii The Voice USA de 6 sezoane încoace. Noii săi colegi-antrenori în cel de-al 7-lea sezon al concursului vor fi Pharrell Williams și Gwen Stefani. Ultima confirmare a venit din partea solistei No Doubt, care a postat pe Instagram o poză ce răspundea afirmativ speculațiilor din ultima vreme: ”E adevărat @NBC The voice”. Vestea a fost primită cu mult entuziasm de către Christina Aguilera, ce se va reîntoarce în juriu începând cu sezonul 8: "Mă bucur mult că te-ai alăturat echipei The Voice. Bine ai venit în familia noastră de nebuni!", a transmis Christina pe Tweeter.

Citește mai multe despre Gwen StefaniMaroon 5Sia Furler
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eric Clapton, Mark Knopfler, Don White - "Train To Nowhere" (cover J J Cale) - AUDIO

În memoria lui J J Cale, ce s-a stins din viață în urmă cu un an, Eric Clapton lansează albumul...

Închide