Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Noul single Madonna se numește "Messiah‬" - TEASER

Noul album al Madonnei începe să capete contur. Deși diva pop nu a dezvăluit încă numele discului, un teaser al noului single "Messiah‬" a fost publicat recent. Printre producătorii cu care artista a colaborat la acest nou material discografic se numără Diplo, Avicii, Natalia Kills și Martin Kierszenbaum.
Madonna

Madonna

Considerat de Billboard cel mai ambițios proiect al Madonnei, noul material discografic anunțat în februarie 2014 va fi cel de-al 13-lea disc al artistei. Momentan nu se cunosc încă foarte multe detalii despre acest album, Madonna dorind să învăluie în mister orice detalii legate de sound, colaborări, titluri, piese și lansări. Deși pe parcurs au fost dezvăluite frânturi de informații, titlul sau data lansării albumului nu se cunosc încă.

Cert este că discul va fi lansat sub egida Interscope Records și că va include single-ul "Messiah‬", teaser-ul fiind publicat recent. Se știe, de asemenea, că artista a colaborat cu Avicii, Diplo, Natalia Kills, Martin Kierszenbaum și Disclosure. Titlul unei piese anunțate este “Unapologetic Bitch”, despre care se zvonește că ar fi compusă de Natalia Kills, Madonna și Katy Perry. O altă melodie de pe album, confirmată de Diplo, este “Bitch, I’m Madonna”. 

"Am întâlnit-o pe Madonna prin intermediul copiilor ei, după care m-a invitat la o petrecere. Am scris împreună 7 piese. Nu simt de obicei presiunea de a scrie hituri, însă atunci când e vorba de un artist de calibrul ei, e evident că vreau să împing barierele puțin mai departe și că încerc să mă autodepășesc. Una dintre piesele pe care le-am compus este foarte cool și se numește “Bitch, I’m Madonna”." - Diplo

Noul single Madonna, "Messiah‬", va fi lansat în curând. Momentan publicul își poate face o idee despre sound-ul piesei urmărind teaser-ul de mai jos.

"Magia îi unește pe oameni yaaaaaaaasssssssssss. #messiah" - Madonna

Madonna - "Messiah‬" - TEASER

În 2012, Madonna a fost declarată cea mai bine vândută artistă din toate timpurile, în Marea Britanie, iar anul trecut, s-a aflat pe prima poziție în topul celor mai bine plătiți artiști în perioada iunie 2012-iunie 2013. Regina muzicii pop a câștigat 125 de milioane de dolari, în principal datorită turneului MDNA Tour.

Citește mai multe despre Madonna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mircea Baniciu și Ducu Bertzi vor cânta la Sighișoara Medievală 2014

Festivalul Sighișoara Medievală 2014 se va desfășura în perioada 25 - 27 iulie, tematica aleasă fiind "Jacques de Molay -...

Închide