Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Katy Perry - "This Is How We Do" - LYRIC VIDEO

Katy Perry continuă promovarea albumului "Prism" prin lansarea unui lyric video pentru noul single "This Is How We Do". Piesa a fost compusă și produsă de Klas Åhlund și Max Martin.
Katy Perry

Katy Perry (ședință foto pentru Cosmopolitan) (foto: Matt Jones)

După succesul înregistrat cu single-ul "Dark Horse" și o piesă mai puțin apreciată de public, "Birthday", Katy Perry revine cu piesa "This Is How We Do", cel de-al 4-lea extras de pe albumul "Prism". Piesa a fost lansată inițial ca single promoțional în octombrie 2013, fiind aleasă recent de către casa de discuri Capitol Records pentru o promovare extinsă, la nivel internațional.

Single-ul "This Is How We Do" este folosit, de asemenea, în campania TV de promovare a brand-ului de cosmetice Covergirl. Spotul publicitar a avut premiera în cadrul galei Premiilor Grammy de pe 26 ianuarie 2014.

Videoclipul piesei "This Is How We Do" a fost filmat în iunie, Katy Perry având alături de ea o echipă de dansatori. Confom stylistului Clyde Haygood, ce a participat la filmări, artista pop a pregătit pentru fani un clip energic și plin de culoare. Lansarea videoclipului este programată pentru data de 31 iulie.

Katy Perry - "This Is How We Do" - LYRIC VIDEO

Recent, Katy Perry a fost dată în judecată de grupul de rap creștin Flame pentru plagiat. Membrii trupei, Marcus Gray, Chike Ojukwu, Lecrae Moore și Emanuel Lamber, au indicat similarități între piesa lor, "Joyful Noise", și "Dark Horse", criticând felul în care Katy Perry a promovat melodia.

"Piesa noastră a fost iremediabil pătată prin asocierea sa cu vrăjitoria, păgânismul, magia neagră și imagini Illuminati, evocate în clipul "Dark Horse"" - Flame

Flame a inițiat un proces de judecată în St Louis, Missouri, în care o acuză pe Katy Perry de plagiat. De asemenea, DJ Cho'zyn Bo, producătorul grupului Flame, a realizat un mix audio între piesele "Joyful Noise", și "Dark Horse", pentru a demonstra similaritățile.

Citește mai multe despre Katy Perry
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Al Bano, pe aceeași scenă cu Conchita Wurst

În urmă cu câteva zile, câștigătoarea concursului Eurovision 2014, Conchita Wurst, s-a aflat pe aceeași scenă cu Al Bano Carrisi....

Închide