Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Katy Perry - "This Is How We Do" - LYRIC VIDEO

Katy Perry continuă promovarea albumului "Prism" prin lansarea unui lyric video pentru noul single "This Is How We Do". Piesa a fost compusă și produsă de Klas Åhlund și Max Martin.
Katy Perry

Katy Perry (ședință foto pentru Cosmopolitan) (foto: Matt Jones)

După succesul înregistrat cu single-ul "Dark Horse" și o piesă mai puțin apreciată de public, "Birthday", Katy Perry revine cu piesa "This Is How We Do", cel de-al 4-lea extras de pe albumul "Prism". Piesa a fost lansată inițial ca single promoțional în octombrie 2013, fiind aleasă recent de către casa de discuri Capitol Records pentru o promovare extinsă, la nivel internațional.

Single-ul "This Is How We Do" este folosit, de asemenea, în campania TV de promovare a brand-ului de cosmetice Covergirl. Spotul publicitar a avut premiera în cadrul galei Premiilor Grammy de pe 26 ianuarie 2014.

Videoclipul piesei "This Is How We Do" a fost filmat în iunie, Katy Perry având alături de ea o echipă de dansatori. Confom stylistului Clyde Haygood, ce a participat la filmări, artista pop a pregătit pentru fani un clip energic și plin de culoare. Lansarea videoclipului este programată pentru data de 31 iulie.

Katy Perry - "This Is How We Do" - LYRIC VIDEO

Recent, Katy Perry a fost dată în judecată de grupul de rap creștin Flame pentru plagiat. Membrii trupei, Marcus Gray, Chike Ojukwu, Lecrae Moore și Emanuel Lamber, au indicat similarități între piesa lor, "Joyful Noise", și "Dark Horse", criticând felul în care Katy Perry a promovat melodia.

"Piesa noastră a fost iremediabil pătată prin asocierea sa cu vrăjitoria, păgânismul, magia neagră și imagini Illuminati, evocate în clipul "Dark Horse"" - Flame

Flame a inițiat un proces de judecată în St Louis, Missouri, în care o acuză pe Katy Perry de plagiat. De asemenea, DJ Cho'zyn Bo, producătorul grupului Flame, a realizat un mix audio între piesele "Joyful Noise", și "Dark Horse", pentru a demonstra similaritățile.

Citește mai multe despre Katy Perry
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Al Bano, pe aceeași scenă cu Conchita Wurst

În urmă cu câteva zile, câștigătoarea concursului Eurovision 2014, Conchita Wurst, s-a aflat pe aceeași scenă cu Al Bano Carrisi....

Închide