Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Katy Perry, dată în judecată pentru plagiat

Katy Perry este acuzată de plagiat. Conform trupei de rap creștin Flame, artista ar fi copiat ritmul piesei "Dark Horse" după un single de-al lor, intitulat "Joyful Noise". Trupa a inițiat deja un proces de judecată în Missouri. Ascultă ambele piese în articol.

Publicat

pe

Katy Perry - "Dark Horse" (videoclip nou)
Katy Perry - "Dark Horse" (videoclip nou)

Grupul de rap creștin Flame este convins că ultimul hit al lui Katy Perry este copiat după un single de-al lor. Membrii trupei, Marcus Gray, Chike Ojukwu, Lecrae Moore și Emanuel Lamber, au indicat similarități între piesa lor, "Joyful Noise", și "Dark Horse", criticând felul în care Katy Perry a promovat melodia.

"Piesa noastră a fost iremediabil pătată prin asocierea sa cu vrăjitoria, păgânismul, magia neagră și imagini Illuminati, evocate în clipul "Dark Horse"" - Flame

Flame a inițiat un proces de judecată în St Louis, Missouri, în care o acuză pe Katy Perry de plagiat. De asemenea, DJ Cho'zyn Bo, producătorul grupului Flame, a realizat un mix audio între piesele "Joyful Noise", și "Dark Horse", pentru a demonstra similaritățile.

"Ceea ce ascultătorii aud este "Dark Horse" la 66 de beat-uri pe minut și Joyful Noise" la 76 de beaturi pe minut. Atunci când sunt ascultate separat, par puțin diferite, dar atunci când le aduci la același tempo și îi cobori vocea lui Katy cu o octavă sunt identice. Atunci când asemănarea e atât de mare, e greu de negat", a declarat producătorul trupei Flame.

Flame - "Joyful Noise" + Katy Perry - "Dark Horse"

"Dark Horse" este un single pe care Katy Perry a ales să-l promoveze la cererea fanilor, publicul având de ales între această melodie și "Walking On Air". Piesa este produsă de Dr. Luke, partea de rap fiind interpretată de către Juicy J. "Dark Horse"  a debutat pe primul loc în Billboard 200.

VIDEOCLIP: Katy Perry - "Dark Horse" (feat. Juicy J)

Trending