Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Jordan Rudess (Dream Theater) invită fanii din România la concert - VIDEO

După 12 ani de așteptare, Dream Theater revine în țara noastră pe 28 iulie cu un show live de proporții, conceput sub forma unui Best Of. Concertul va avea loc la București, în parcarea A de la Romexpo, fiind organizat de Phoenix Entertainment. Urmăreștec mesajul video transmis de clăparul Jordan Rudess fanilor din România.

Dream Theater (foto: Facebook)

Dream Theater, una dintre cele mai bune trupe de progressive rock, revine în România pe 28 iulie, show-ul făcând parte dintr-un amplu turneu intitulat “An evening with Dream Theater - Along for the Ride Tour 2014”. Conceptul show-ului este de a introduce fanii în lumea Dream Theater, purtându-i într-o incursiune muzicala ce va cuprinde toate hit-urile trupei.

Înainte de concertul de la București, clăparul Jordan Rudess a transmis fanilor din România un mesaj video prin care îi invită la concert.

Jordan Rudess de la Dream Theater invită fanii la concertul de la Romexpo - VIDEO

De peste un sfert de secol, Dream Theater susține turnee lungi în toată lumea, uimind de fiecare dată fanii cu show-uri din ce în ce mai mari și mai complexe. Trupa este renumită pentru componența sa, din care fac parte instrumentiști iluștri, premiați de revistele de specialitate.

Anul trecut, Dream Theater a lansat cel de-al 12-lea album din cariera, cu Mike Mangini integrat de la început in procesul creator. Albumul a fost primit cu entuziasm de public si de critici, care l-au numit: "Excepțional, un album care te trimite într-o altă dimensiune muzicală, un tărâm cosmic rezervat celor mai buni". În prima săptămână de la lansare, albumul a ajuns pe locul 7 în topul Bilboard 200, devenind a doua cea mai bună poziționare din istoria trupei. La sfârșitul anului, single-ul "The Enemy Inside" este nominalizat la Premiile Grammy, categoria Best Metal Performance, devenind cea ce-a doua nominalizare la Grammy din istoria trupei. Piesa a intrat în topul Billboard Hard Rock Albums direct pe locul 1.

Bilete la concertul Dream Theater de la Romexpo, 28 iulie 2014

Accesul publicului la concertul  Dream Theater de la Romexpo se va permite de la ora 18.30, iar show-ul va începe la ora 20.00. Din respect pentru public și pentru ca fanii să experimenteze cu adevărat show-ul Dream Theater, organizatorii au scos în vanzare un număr limitat de bilete, la trei categorii de preț:

  • VIP (300 de bilete cu loc) - 460 de lei
  • Golden Circle (2000 de bilete) - 220 de lei
  • Normal Circle (8000 de bilete) - 140 de lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dream Theater
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Motley Crue - "All Bad Things Must End", live în premieră - AUDIO

Motley Crue a debutat noul single "All Bad Things Must End" la primului concert din cadrul turneului de adio. Single-ul...

Închide