Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Jessie Ware - "Tough Love" - TEASER VIDEOCLIP

Noul videoclip Jessie Ware, "Tough Love", va fi lansat în curând. Artista britanică a dezvăluit recent un teaser, promițând fanilor că apariția clipului nu va întârzia. Single-ul "Tough Love" este extras de pe cel de-al doilea album Jessie Ware, programat pentru lansare anul acesta.

Publicat

pe

Jessie Ware
Jessie Ware │ FOTO: www.facebook.com

Jessie Ware oferă fanilor un sample al noului videoclip "Tough Love". Piesa este produsă de BenZel (aka Two Inch Punch și Benny Blanco) și a avut premiera în emisiunea lui Zane Lowe de la BBC Radio 1, unde a fost declarată "Hottest Record".

Noul disc Jessie Ware, ce include single-ul "Tough Love", va fi lansat anul acesta sub egida PMR Records. Titlul albumului nu a fost încă dezvăluit, însă detalii privind colaborările de pe acest material au ajuns deja la urechile presei. Artista britanică a lucrat pentru album cu Ed Sheeran, producători fiind Kid Harpoon și Dave Okumu (The Invisible), cei care s-au ocupat și de primul disc.

Jessie Ware s-a născut în sudul Londrei, într-o familie fără rădăcini muzicale. Tatăl său este reporter BBC, aceasta fiind singura legătură a artistei cu lumina reflectoarelor. Înainte de a lansa albumul de debut solo, intitulat "Devotion", Jessie "a dat glasul" proiectelor muzicale Joker și SBTRKT, ambele din zona muzicii britanice eletronice. Piesa "Wildest Moments", lansată pe 29 iunie 2012, a rupt asocierea cu aceste trupe, vestind industriei muzicale intrarea pe piață a unui artist complet, cu un sound puternic și bine definit și o personalitate transpusă în stilul muzical până la cele mai mici detalii.

Albumul "Devotion" a fost lansat pe 20 august 2012, debutând în UK Albums Chart pe poziția a 5-a. Materialul i-a adus artistei prima nominalizare la un Mercury Prize, Mike Diver de la BBC Music găsind sound-ul muzicii lui Jessie Ware drept molipsitor.

"Sofisticat și senzual, albumul "Devotion" ajuns pe mâini nepotrivite ar putea apărea într-o notă de subsol a mișcării Nou și Plictisitor. Ea face parte însă din acea zonă proaspătă a muzicii care ne-a dat artiști precum Adele, Emli Sande sau Bruce Springsteen. (...) Pe măsură ce asculți albumul realizezi că în niciun moment nu ești tras de mânecă să asculți. În schimb muzica ei îți intră pe sub piele înr-un mod aproape magic (...)"

Jessie Ware - "Tough Love" - TEASER VIDEOCLIP

Comentează

Trending