Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii

Jessie Ware a lansat un nou single, "Share It All" - AUDIO

Jessie Ware a dezvăluit cel de-al doilea single de pe albumul "Tough Love". Noua piesă promovată de artista britanică se numește "Share It All" și a fost compusă împreună cu Romy Croft din trupa The xx.
Jessie Ware

Jessie Ware

"Tough Love" a fost piesa prin care Jessie Ware a testat reacția publicului la noi compoziții după o pauză de 2 ani de la apariția albumului de debut, "Devotion". Melodia a primit laude din partea criticilor de profil,  Zane Lowe de la BBC Radio 1 declarând-o "Hottest Record" în săptămâna premierei sale pe radio.

La scurtă vreme de la punerea în vânzare a single-ului a fost lansat și videoclipul, ce punea în valoare latura atmosferică a piesei. Jessie Ware a anunțat apoi fanii că titlul celui de-al doilea album este chiar "Tough Love", primul single fiind deci reprezentativ pentru noul disc.

"Share It All", ce poate fi ascultată mai jos, este o piesă extrasă de pe varianta deluxe a albumului. Melodia a fost compusă în colaborare cu solistul trupei indie The xx, Romy Croft.

Jessie Ware - "Share It All" - AUDIO

Jessie Ware s-a născut în sudul Londrei, într-o familie fără rădăcini muzicale. Tatăl său este reporter BBC, aceasta fiind singura legătură a artistei cu lumina reflectoarelor. Înainte de a lansa albumul de debut solo, intitulat "Devotion", Jessie "a dat glasul" proiectelor muzicale Joker și SBTRKT, ambele din zona muzicii britanice eletronice. Piesa "Wildest Moments", lansată pe 29 iunie 2012, a rupt asocierea cu aceste trupe, vestind industriei muzicale intrarea pe piață a unui artist complet, cu un sound puternic și bine definit și o personalitate transpusă în stilul muzical până la cele mai mici detalii.

Albumul de debut "Devotion" a fost lansat pe 20 august 2012, intrând în UK Albums Chart direct pe poziția a 5-a. Materialul i-a adus artistei prima nominalizare la un Mercury Prize.

Citește mai multe despre Jessie Ware
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry - "This Is How We Do" - LYRIC VIDEO

Katy Perry continuă promovarea albumului "Prism" prin lansarea unui lyric video pentru noul single "This Is How We Do". Piesa...

Închide