Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Goodbye To Gravity și 9,7 Richter deschid concertul Testament

9.7 Richter și Goodbye to Gravity vor încălzi publicul înaintea concertului Testament de la Arenele Romane. Trupa de trash metal va cânta în premieră la București pe 12 august. Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment.
Trupa de thrash metal TESTAMENT

Trupa de thrash metal TESTAMENT

Pe 12 august, la Arenele Romane, publicul iubitor de trash metal se va putea bucura de un show în premieră la București marca Testament. Setlistul va include o selecție de piese din albumele care i-au consacrat, dar și piese de pe ultimul lor album, ”Dark Roots of Earth”.9.7 Richter și Goodbye to Gravity vor cânta în deschidere, încălzind publicul înainte ca trupa americană să zdruncine arenele cu riffurile lor energice.

Goodbye To Gravity este una dintre trupele cu cea mai semnificativă ascensiune pe scena heavy rock din România. În numai 2 ani jumatate de activitate, trupa a lansat albumul de debut self-titled și patru videoclipuri, și a concertat la majoritatea festivalurilor naționale. Prin combinarea riffurilor agresive cu melodicitatea, refrenelor obsesive cu breakdown-uri heavy, Goodbye To Gravity pare să fi găsit formula perfectă. În prezent, trupa înregistrează cel de-al doilea album.

Goodbye To Gravity - "Back To Life"

9,7 Richter abordează genul heavy metal, cu influenţe thrash, speed şi power. Începuturile trupei datează din 2002, dar unele probleme obiective au determinat două pauze de activitate, în perioadele 2006-2008 şi respectiv 2010-2012. 9,7 Richter are la activ un singur material discografic, EP-ul “Epicenter”, lansat în 2010, iar in prezent lucreaza la albumul de debut.

9.7 RICHTER - "Sinner"

Cunoscută ca una dintre cele mai populare formații americane de metal, Testament a ajuns în zona mainstream odată cu lansarea discului "Big Four of Thrash". Bazele formației au fost puse în 1983 de chitaristul Eric Peterson și vărul sau, vocalistul Derrick Ramirez. Inițial formația din San Francisco Bay se numea Legacy. Toate ingredientele vitale care au făcut trupa Testament să exceleze vor fi prezente în show-ul de la Arenele Romane din București: growl-ul lui Chuck Billy, virtuozitatea lui Alex Skolnick la chitară, acordurile amețitoare ale lui Eric Peterson, Gene Hoglan la tobe ( supranumit “ceasul atomic”) și Steve Di Giorgio, recunoscut pentru abilitățile sale remarcabile la bas.

Trupa Testament are la activ 10 albume de studio. Cel mai recent disc datează din 2012 - "Dark Roots of Earth". Anul trecut, formația a lansat un dublu DVD live "Dark Roots of Thrash". În ianuarie 2014, basistul  Greg Christian a părăsit încă o dată trupa, fiind înlocuit de Steve DiGiorgio, care a revenit la rândul lui în Testament și pe care îl vom putea urmări live cu prilejul concertului de la București.

Concertul Testament de la București va începe la ora 19.30, porțile de la Arenele Romane deschizându-se publicului la ora 18.00. Biletele costă 92 de lei și pot fi cumpărate online de pe Eventim (vezi link mai jos). Până pe 1 august se derulează o promoție care permite o reducere de 10 lei în cazul cumpărării simultane de bilete la Testament și ARTmania Festival 2014. Detalii în agendă.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre 9.7 RichterGoodbye To GravityTestament
RECOMANDARE:Cumpără discul Back To Life - A Tribute To Goodbye to Gravity

Back To Life - A Tribute To Goodbye To Gravity

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
MTV VMA (Video Music Awards) 2014 - Nominalizări

Nominalizările MTV VMA (Video Music Awards) 2014 au fost dezvăluite, publicul din SUA având posibilitatea de a vota pentru artiștii...

Închide