Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Gojira - "Opulență & Bun Gust" - AUDIO

Gojira a lansat un remix promo pentru "Opulență & Bun Gust", în cadrul căruia se află un preview al următorului single cu Liviu Vasilică. Audio disponibil în articol.
Gojira

Gojira

Gojira prezintă "Opulență & Bun Gust", ce include un mic preview al următorului single cu Liviu Vasilică. După succesul înregistrat cu "Robot Armăsar Attack", îndrăgitul producător și DJ român vine cu o nouă propunere pentru petrecerile incendiare de vară. Noua colaborare se numeste "Trădați în dragoste" și promite a fi următorul furnizor de bas din boxele consumatorului de Opulență și Bun Gust.

Gojira este unul dintre cei mai cunoscuți DJi și producători români, până în ziua de azi fiind singurul care are doua remix-uri oficiale pentru 2 piese internaționale de succes, mai exact "Paradise Circus" - Massive Attack si "She's a maniac" - Hall & Oates, celebrul cântec din Flashdance. A colaborat de-a lungul timpului cu artiști locali precum Delia, Grasu XXL, Doc, Deliric, Partizan, Kazi Ploae și a apărut pe aceleasi scene cu Faithless, Prodigy și Pendulum.

Gojira - "Opulență & Bun Gust" - AUDIO

Recent, Cristina Kiseleff, fostă membră a grupului Mike Godoroja &The Blue Spirits, a lansat un cover la vioară electrică după "Robot Armasar Attack" (Gojira & Liviu Vasilică). Noua versiune oferă piesei originale "Fir-ai tu să fii de murg" o abordare intrigantă, vioara electrică fiind pusă în valoare într-un context aparent atipic. Coverul a fost lansat într-un moment aniversar, anul acesta împlinindu-se 64 de ani de la nașterea lui Liviu Vasilică.

Cristina Kiseleff este recunoscută atât în țară, cât și peste hotare pentru talentul său. Tânăra artistă are în palmares numerose premii naționale și internaționale la competiții precum “San Bartolomeo al Mare” sau “Rovere d’Oro” din Italia.

Citește mai multe despre DJ Gojira
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Armin van Buuren revine în Romania cu un show exploziv - "Armin Only Intense"

Legendarul DJ de muzică trance, Armin van Buuren, se întoace în România cu cel mai mare show al său, "Armin...

Închide