Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Foo Fighters a terminat înregistrările noului album: "E epic!!"

Noul album Foo Fighters este gata. Vestea a fost răspândită de producătorul Butch Vig printr-un mesaj postat recent pe Twitter. Conform acestuia, noul disc "este epic!!".

Foo Fighters

Vești bune pentru fanii Foo Fighters.  Cel de-al 8-lea album al formației a fost oficial finalizat.

"Am încheiat oficial înregistrările noului album Foo Fighters. Fix 23 de zile de lucrat la mixaje. E epic!!!", a scris producătorul Butch Vig pe Twitter.

Nu a fost anunțată încă o dată de lansare și nici titlul albumului nu a fost dezvăluit, însă puținele detalii cunoscute de fani ar trebui să fie suficiente pentru a menține publicul interesat.

Noul album a fost înregistrat în 8 orașe din America. Legat de sound-ul pieselor, la începutul anului Dave Grohl spunea într-un înterviu că este extrem de încântat de concept.

"Știu ce va ieși și sincer cred că întreg conceptul sună nebunește. Oamenii vor fi surprinși de ce vor asculta".

Precedentul album Foo Fighters, “Wasting Light”, a apărut pe piață în 2011. Materialul a fost înregistrat chiar în garajul lui Grohl din Encino, California,  folosindu-se doar echipament analogic. Nu au mai existat corecturile de post-producție, astfel că trupa a repetat piesele timp de o lună. Partea de producție a fost realizată de același Butch Vig. În contrast cu experimentele muzicale de pe celelalte albume, pe “Wasting Light” grupul s-a îndreptat către un sunet mai dur și mai crud. Majoritatea versurilor au fost compuse de Dave Grohl, piesele fiind inspirate din reflecțiile artistului asupra vieții sale și a viitorului.

Foo Fighters - "These Days"

Citește mai multe despre Foo Fighters
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Peste jumătate din biletele la concertul Sarah Brightman s-au vândut

Concertul Sarah Brightman de la București se anunță a fi unul dintre cele mai populare evenimente artistice ale sfârșitului de...

Închide