Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Dorian Popa a lansat un nou single, "Pe placul tău" - AUDIO

Dorian Popa, fost membru al trupei Lala Band, a lansat cel de-al doilea single din carieră, “Pe placul tău”. Piesa este compusă de Mihai Boldea (Mahia Beldo) și Claudiu Polk (Doddy).
Dorian Popa

Dorian Popa

"Pe placul tău" este produsă în studiourile Scandalos Music/Musicexpert Company pentru MediaPro Music.

"Acest al doilea single arată maturizarea mea pe plan muzical. Sper să fie pe placul tuturor celor care o ascultă și să adune cât mai multe vizualizari", a spus Dorian.

Dacă prin versurile piesei de debut solo, "Cât trei", Dorian își sfătuia fanii să trăiască viața din plin, artistul are acum un nou mesaj, adresat în principal bărbaților:

"Mesajul noii mele piese este să faci pe plac femeii de lângă tine, dar să rămâi barbat! Pe scurt, să ai grijă să o faci fericită, dar să nu uiți nici de lucrurile care te fac pe tine fericit", a spus tânărul cântăreț.

Dorian Popa - "Pe placul tău" - AUDIO

Dorian Popa nu este singurul artist din grupul Lala Band care și-a îndreptat atenția către o carieră solo. Recent Criss și Vlad, care în prezent formează trupa One, au lansat cel de-al 4-lea single din carieră, "Superstare". Piesa este compusă special pentru sezonul de vară și reprezintă prima colaborare a trupei ONE cu DeMoga Music: este compusă de Ionut Vasilache, Marius Moga și Liviu Teodorescu, iar versurile sunt scrise de Adda, What’s Up și Shift. Criss si Vlad vor pleca într-o vacanță în Grecia, unde vor filma și un videoclip pentru noul single "Superstare".

Citește mai multe despre Lala Band
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Amy Lee (Evanescence) a născut: "Abia acum înțeleg profunzimile inimii mele" - FOTO

Solista trupei Evanescence, Amy Lee, a născut un băiat. Acesta este primul copil al artistei cu soțul său, Josh Hartzler....

Închide