Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

DELAIN și BATTLE BEAST vor cânta la București alături de SABATON

Trupa olandeză DELAIN și finlandezii de la BATTLE BEAST vor urca pe scenă alături de SABATON, în cadrul concertului de la la Bucuresti de pe 27 ianuarie. Alte două nume locale, ce vor fi anunțate în curand, vor completa afișul evenimentului din Turbohalle.
Concert Sabaton la Turbohalle pe 19 martie 2013

Concert Sabaton la Turbohalle pe 19 martie 2013

Suedezii de la SABATON vor reveni în România pe 27 ianuarie 2015, după showul aproape sold out din 2013. Ei vor cânta piese de pe noul album, HEROES, dar și hituri ca "Primo Victoria" (peste 11 milioane de viewuri pe Youtube la activ), "Back In Control", "Masters of the World", "Wolfpack", "Uprising" sau "The Price Of A Mile". Concertul va avea loc în același loc ca și în ianuarie 2013 - Turbohalle, amplasat la ieșirea din București spre Pitești (aproape de stația de metrou Păcii). Alături de SABATON vor urca pe scenă trupele DELAIN și BATTLE BEAST, alte două formații locale urmând a fi anunțate în curând.

DELAIN este o trupă olandeză de simfonic-metal formată în 2002 de către fostul membru Within Temptation, Martijn Westerholt, alături de Charlotte Wessels. După ce au semnat, în 2005, cu RoadRunner Records și au înregistrat primul lor album "Lucidity", povestea DELAIN a căpătat din ce în ce mai multă atentie pe tot globul, mai ales că pe acest prim album i-au avut ca invitați pe Marco Hietala de la Nightwish/Tarot, pe Liv Kristine de la Leave's Eyes și pe Sharon Den Adel de la Witin Temptation. Au urmat "April Rain", "We are the Others" si "Interlude", dar și cel mai recent album, "The Human Contradiction", lansat în 2014. Pe 27 ianuarie, în Turbohalle, DELAIN vor promova piese de pe noul album, iar setlistul va fi completat și de piesele lor cunoscute precum: "April Rain", "Get The Devil Out Of Me", "See Me in The Shadow" sau "(Deep)Frozen".

DELAIN - "Stardust"

BATTLE BEAST este o trupă finlandeză de heavy/power metal fondată în Helsinki în 2008. Cu două albume la activ și un contract cu Warner Music / Nuclear Blast, BATTLE BEAST și-a pus numele pe afișele celor mai importante festivaluri europene, mergând în turneu cu nume grele precum Powerwolf sau U.D.O. În 2014 trupa a fost nominalizată la categoria cel mai bun album finlandez la Emma Gaala Awards.

BATTLE BEAST - "Black Ninja"

SABATON este o trupa de heavy metal din Suedia, formată în urmă cu 15 ani. Abordează teme lirice bazate pe războaie și bătălii istorice. Pe albume precum "Primo Victoria", "Attero Dominatus" sau "Coat Of Arms", temele lirice sunt inspirate din primul și al doilea razboi mondial. În ultimii ani, suedezii sunt cap de afiș la majoritatea festivalurilor mari de profil din lume. Recent, ei au cântat la Woodstock Open Air Festival din Polonia în fața a peste 500.000 de oameni, concertul fiind imortalizat pe DVD sub egida "Swedish Empire Live".

RECOMANDARE: Vezi poze de la concertul SABATON din 2013

Biletele au fost puse în vânzare la prețuri ce variază între 55 și 85 de lei. Organizatorii oferă eroilor adevărați un număr de 200 de locuri la Heroes Circle, în fata scenei. Concertul Sabaton de la Bucuresti va fi un warm up party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Battle BeastDelainSabaton
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Goodbye To Gravity și 9,7 Richter deschid concertul Testament

9.7 Richter și Goodbye to Gravity vor încălzi publicul înaintea concertului Testament de la Arenele Romane. Trupa de trash metal...

Închide