Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

O nouă definiție pentru "Sex" de la Lenny Kravitz - LYRIC VIDEO

"Sex" este noul single Lenny Kravitz ce readuce în prim-plan aerul groovy al anilor '70. Piesa este extrasă de pe albumul "Strut" și este una dintre noile melodii preferate ale lui Lenny.

Lenny Kravitz (foto: Mathieu Bitton)

După aproape 3 ani de așteptare, cel de-al 10-lea album Lenny Kravitz este finalizat. "Strut" va apărea pe piață pe 22 septembrie 2014, primul single - "The Chamber" - fiind lansat în urmă cu câteva săptămâni.

Cea de-al doilea extras promovat de Lenny este piesa "Sex", al cărei lyric video poate fi urmărit mai jos. Melodia este una dintre preferatele lui Lenny Kravitz, punctul forte al compoziției fiind în opinia artistului abordarea minimalistă.

Noul material discografic poartă amprenta Lenny Kravitz de la instrumentație până la producție. Artistul a înregistrat părțile de chitară, bas, clape, tobe și alte instrumente de percuție, implicându-se și în producția pieselor. Retușurile finale au fost realizate de Bob Clearmountain, ce a mai colaborat cu David Bowie, Rolling Stones, Bruce Springsteen.

"Acest album mi-a reamintit ce anume iubesc atât de mult în privința muzicii. M-a readus la sentimentele pe care le aveam în liceu. Este un album cu adevărat rock and roll - este brut, are soul și s-a închegat destul de repede." - Lenny Kravitz

Tracklist "Strut" - Lenny Kravitz

 1. Sex
 2. The Chamber
 3. Dirty White Boots
 4. New York City
 5. The Pleasure and the Pain
 6. Strut
 7. Frankenstein
 8. She's a Beast
 9. I'm a Believer
 10. Happy Birthday
 11. I Never Want To Let You Down
 12. Ooo Baby Baby

Noul single "Sex" va putea fi achiziționat începând cu luna august.

Lenny Kravitz - "Sex" - LYRIC VIDEO

Lenny Kravitz este unul din cei mai proeminenți muzicieni ai tuturor timpurilor. Influențat de artiști de jazz precum Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan sau Miles Davis a învățat de mic să cânte la chitară și pian. Devine cunoscut după ce compune, alături de Ingrid Chavez, piesa “Justify my Love”, care este inclusă pe albumul “Immaculate Collection” lansat în 1990 de MadonnaLenny Kravitz a câștigat 4 ani la rând premiul Grammy pentru Best Male Rock Vocal Performance, primind, de asemenea multimple nominalizări la MTV VMA, Brit Awards, Radio Music Awards.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foo Fighters a terminat înregistrările noului album: "E epic!!"

Noul album Foo Fighters este gata. Vestea a fost răspândită de producătorul Butch Vig printr-un mesaj postat recent pe Twitter....

Închide