Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Noi confirmări la Artmania Festival 2014: Equilibrium, Zdob şi Zdub și Alternosfera

Equilibrium, Zdob şi Zdub și Alternosfera sunt cele mai noi confirmări la Artmania Festival Sibiu 2014. Equilibrium va cânta sâmbătă în Vampires’ Den, în locul conaţionalilor lor din Crematory, care şi-au amânat apariţia pe anul viitor, la ediţia aniversară ARTmania.
Equilibrium

Equilibrium

În săptămâna 4-10 august 2014, călătorii și rezidenții din Transilvania trăiesc cea de-a noua experiență ARTmania Festival la Sibiu. Către weekend ei vor descoperi live istoria muzicii contemporane având la dispoziție artiștii care au schimbat și cei care transformă și în zilele noastre cultura rock. De la zei la “Nymphe”, din experimente instrumentale până la greii heavy metal și cei mai influenți reprezentanți ai culturii gothic metal, Festivalul din acest prezintă un afiș demn de o vacanță la Sibiu.

În programul final apare Equilibrium, celălalt nume așteptat din zona Folk Metal, trupa care confirmă concertul din Vampires’ Den sâmbătă, în locul conaţionalilor lor, Crematory. Formația și-a amânat apariţia din acest an de la ARTmania Festival din cauza unei probleme personale a chitaristului Matthias Hechler. Fanii Crematory se vor întâlni cu trupa lor de suflet la ediţia aniversară ARTmania, în 2015.

Pe scena cu acces gratuit, Zdob şi Zdub va concerta vineri, 8 august, în Piaţa Mare din Sibiu cu Verde din Cluj în deschidere, iar Alternosfera va cânta sâmbătă în aceeași locație cu Tagma din Sibiu în deschidere.

Program Vampires’ Den

În Vampires’ Den accesul va fi permis după ora 15:00 iar petrecerea se va încheia înainte de apusul lunii în nopţile de vineri şi sâmbătă, 8 şi 9 august 2014. În premieră pe scena principală, vor avea loc două concerte târziu în noapte, după Rage și Therion cele două proiecte care au fost aproape de a câștiga concursul de preselecție și promovare a muzicii Metal produsă în România: An Theos și The Hourglass completează afișul final al celei de-a noua ediții a festivalului.

Concertele vor începe la ora 16:00 și se vor încheia în jurul orei 02:00, iar în paralel publicul va profita de multe alternative culturale: expoziţii, proiecții video oferite de Dracula Film Festival, evenimente Cărturești Pop-Up Store, Caravana cu Jocuri de la Happy Color, Expoziții găzduite de Photo Romania si tineri artişti îndragostiţi de ARTmania și multe alte surprize care vor fi dezvăluite în curând.

Bilete cu acces unic de zi în Vampires’ Den

În limita locurilor disponibile, publicul amator de incursiuni scurte în Vampires’ Den va achiziționa bilete cu acces unic de zi direct de la intrarea în spațiu la prețul de 100 lei. Pentru Meet and Greet, așa cum deja ne-am obișnuit, toată lumea va avea o șansă. La centrele de Relații Publice posesorii de brătări  se vor putea înscrie pe liste, absolut gratuit, în funcție de restricțiile fiecărei trupe, dar nu mai mult de două formații pentru fiecare participant cu un act de identitate valabil.

ARTmania Festival 2014 se va desfășura în perioada 7-9 august în 4 locuri diferite din Sibiu: Vampires'DenPalatul BrukenthalAltemberger și Piața Mare din Sibiu.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre AlternosferaEquilibriumZdob și Zdub
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
DELAIN și BATTLE BEAST vor cânta la București alături de SABATON

Trupa olandeză DELAIN și finlandezii de la BATTLE BEAST vor urca pe scenă alături de SABATON, în cadrul concertului de...

Închide