Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Coldplay și Cat Power - "Wish I Was Here" - AUDIO

Coldplay a colaborat cu Cat Power pentru soundtrack-ul filmului "Wish I Were Here", în regia lui Zach Braff. Piesa ce poartă numele peliculei a fost compusă de Chris Martin, lui aparținându-i ideea de a implica Cat Power în acest proiect.

Bon Iver - "Heavenly Father" (soundtrack "Wish I Were Here")

Zack Braff a fost întotdeauna atent la alegerile pe care le-a făcut în materie de muzică pentru film, coloana sonoră având un rol important în promovarea producțiilor sale. Pentru noua peliculă "Wish I Was Here", acesta l-a "recrutat" pe Chris Martin, care la rândul său a apelat la colegii săi din trupa Coldplay pentru producție. Când piesa a fost finalizată, Chris a avut ideea "genială" ca melodia să fie interpretată de către o voce feminină.

"Lui Chris i-a venit ideea de a alege o voce feminină pentru piesă. Mi s-a părut o idee genială, pentru că unul dintre aspectele prezentate în film este acela al femeii puternice (personajul interpretat de Kate Hudson) care devine capul familiei. Când am început să discutăm despre asta, amândoi am spus, aproape simultan, Cat Power. Am vorbit apoi cu Chan Marshall (aka Cat Power), ne-am întâlnit și s-a creat o conexiune spontană", a povestit Zack Braff pentru NPR.

Coldplay & Cat Power - "Wish I Was Here"

Noul film al lui Zach Braff ,"Wish I Were Here", se anunță a fi unul de mare interes pentru publicul care a apreciat "Garden State". Cu nume sonore în distribuție precum  Kate Hudson și Jennifer Morrison (House M.D.), Zack vorbește în noul său film despre criza vârstei, prezentând-o prin interacțiunea persoanajului principal cu cei din familie și din cercul de prieteni.

Pelicula va avea premiera în cinematografele din SUA pe 18 iulie 2014. Coloana sonoră a filmului include și două piese  compuse de Bon Iver -  "Heavenly Father" și "Holocene".

"Wish I Was Here" - TRAILER

Citește mai multe despre Cat PowerChris MartinColdplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jordan Rudess (Dream Theater) invită fanii din România la concert - VIDEO

După 12 ani de așteptare, Dream Theater revine în țara noastră pe 28 iulie cu un show live de proporții,...

Închide