Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Coldplay a donat 10 000 de lire unui fan bolnav

Coldplay a donat 10.000 de lire unui fan diagnosticat cu o boală neuromotorie. Suma oferită a fost răspunsul membrilor formației la scrisoarea trimisă de către un prieten al fanului Coldplay.

Chris Martin alături de Jody Duff, fanul bolnav de MND (foto: SWNS)

Jody Duff  este unul dintre fanii înrăiți ai trupei Coldplay. Ivindu-se ocazia, în urmă cu o săptămână a mers la unul dintre concertele formației, deși starea lui de sănătate nu este una foarte bună. Acesta a fost diagnosticat cu o boală neoromotorie gravă, ce îl ține în scaunul cu rotile. Momentan nu există un tratament care să vindece complet această afecțiune, așa încât Jody, în vârstă de 37 de ani, a pus bazele unei fundații prin care strânge fonduri pentru finanțarea cercetărilor necesare găsirii unui tratament.

Recent, un prieten de-al lui Jody Duff a trimis o scrisoare trupei Coldplay, prin care le-a povestit membrilor formației despre activitatea fundației JustGiving. La scurtă vreme, Jody a observat în cont 10.00 de lire, aflând apoi că banii au fost donați de trupa sa preferată.

Suma a venit însoțită de o invitație la un nou concert Coldplay, ce a avut loc în Londra la Royal Albert Hall. Cu această ocazie membrii trupei au discutat cu Jody despre activitatea fundației sale. Trupa i-a dedicat, de asemenea, piesa ”Fix You”.

"Vrem să îi transmitem lui Jody, din partea noastră și din partea tuturor celor prezenți, toată iubirea pe care o putem oferi", a fost mesajul lui Chris Martin din timpul concertului.

După concert, Jody a fost copleșit de emoții, fiind surprins de interesul real arătat de membrii formației.

"Chris Martin a fost cu adevărat interesat să afle detalii despre boala mea", a declarat Jody Duff după show.

Coldplay - "Fix You"

Citește mai multe despre Chris MartinColdplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jessie Ware a lansat un nou single, "Share It All" - AUDIO

Jessie Ware a dezvăluit cel de-al doilea single de pe albumul "Tough Love". Noua piesă promovată de artista britanică se...

Închide