Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Coldplay a donat 10 000 de lire unui fan bolnav

Coldplay a donat 10.000 de lire unui fan diagnosticat cu o boală neuromotorie. Suma oferită a fost răspunsul membrilor formației la scrisoarea trimisă de către un prieten al fanului Coldplay.

Chris Martin alături de Jody Duff, fanul bolnav de MND (foto: SWNS)

Jody Duff  este unul dintre fanii înrăiți ai trupei Coldplay. Ivindu-se ocazia, în urmă cu o săptămână a mers la unul dintre concertele formației, deși starea lui de sănătate nu este una foarte bună. Acesta a fost diagnosticat cu o boală neoromotorie gravă, ce îl ține în scaunul cu rotile. Momentan nu există un tratament care să vindece complet această afecțiune, așa încât Jody, în vârstă de 37 de ani, a pus bazele unei fundații prin care strânge fonduri pentru finanțarea cercetărilor necesare găsirii unui tratament.

Recent, un prieten de-al lui Jody Duff a trimis o scrisoare trupei Coldplay, prin care le-a povestit membrilor formației despre activitatea fundației JustGiving. La scurtă vreme, Jody a observat în cont 10.00 de lire, aflând apoi că banii au fost donați de trupa sa preferată.

Suma a venit însoțită de o invitație la un nou concert Coldplay, ce a avut loc în Londra la Royal Albert Hall. Cu această ocazie membrii trupei au discutat cu Jody despre activitatea fundației sale. Trupa i-a dedicat, de asemenea, piesa ”Fix You”.

"Vrem să îi transmitem lui Jody, din partea noastră și din partea tuturor celor prezenți, toată iubirea pe care o putem oferi", a fost mesajul lui Chris Martin din timpul concertului.

După concert, Jody a fost copleșit de emoții, fiind surprins de interesul real arătat de membrii formației.

"Chris Martin a fost cu adevărat interesat să afle detalii despre boala mea", a declarat Jody Duff după show.

Coldplay - "Fix You"

Citește mai multe despre Chris MartinColdplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jessie Ware a lansat un nou single, "Share It All" - AUDIO

Jessie Ware a dezvăluit cel de-al doilea single de pe albumul "Tough Love". Noua piesă promovată de artista britanică se...

Închide