Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Coldplay a donat 10 000 de lire unui fan bolnav

Coldplay a donat 10.000 de lire unui fan diagnosticat cu o boală neuromotorie. Suma oferită a fost răspunsul membrilor formației la scrisoarea trimisă de către un prieten al fanului Coldplay.

Publicat

pe

Chris Martin alături de Jody Duff, fanul bolnav de MND │ FOTO: SWNS

Jody Duff  este unul dintre fanii înrăiți ai trupei Coldplay. Ivindu-se ocazia, în urmă cu o săptămână a mers la unul dintre concertele formației, deși starea lui de sănătate nu este una foarte bună. Acesta a fost diagnosticat cu o boală neoromotorie gravă, ce îl ține în scaunul cu rotile. Momentan nu există un tratament care să vindece complet această afecțiune, așa încât Jody, în vârstă de 37 de ani, a pus bazele unei fundații prin care strânge fonduri pentru finanțarea cercetărilor necesare găsirii unui tratament.

Recent, un prieten de-al lui Jody Duff a trimis o scrisoare trupei Coldplay, prin care le-a povestit membrilor formației despre activitatea fundației JustGiving. La scurtă vreme, Jody a observat în cont 10.00 de lire, aflând apoi că banii au fost donați de trupa sa preferată.

Suma a venit însoțită de o invitație la un nou concert Coldplay, ce a avut loc în Londra la Royal Albert Hall. Cu această ocazie membrii trupei au discutat cu Jody despre activitatea fundației sale. Trupa i-a dedicat, de asemenea, piesa ”Fix You”.

"Vrem să îi transmitem lui Jody, din partea noastră și din partea tuturor celor prezenți, toată iubirea pe care o putem oferi", a fost mesajul lui Chris Martin din timpul concertului.

După concert, Jody a fost copleșit de emoții, fiind surprins de interesul real arătat de membrii formației.

"Chris Martin a fost cu adevărat interesat să afle detalii despre boala mea", a declarat Jody Duff după show.

Coldplay - "Fix You"

PUBLICITATE
Comentează

Trending