Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Bon Iver - "Heavenly Father" (soundtrack "Wish I Were Here") - AUDIO

Bon Iver a lansat un nou single, intitulat "Heavenly Father". Piesa este soundtrack al filmului "Wish I Were Here" în regia lui Zach Braff. Pelicula îi are în distribuție pe Kate Hudson, Zach Braff și Jennifer Morrison și va avea premiera în cinematografele din State pe 18 iulie 2014. Ascultă noua piesă Bon Iver în articol.

Publicat

pe

Bon Iver - "Heavenly Father" (soundtrack "Wish I Were Here")

Noul film al lui Zach Braff ,"Wish I Were Here", se anunță a fi unul de mare interes pentru publicul care a apreciat "Garden State". Cu nume sonore în distribuție precum  Kate Hudson și Jennifer Morrison (House M.D.), Zack vorbește în noul său film despre criza vârstei, prezentând-o prin interacțiunea persoanajului principal cu cei din familie și din cercul de prieteni.

"Wish I Was Here" este un film cu un vibe similar peliculei "Garden State", muzica jucând un rol important în transmiterea emoțiilor trăite de către personaje.Mary Ramos a fost cea care și-a dat aprobarea pentru muzica inclusă pe coloana sonoră a filmului, ajutându-i pe Justin Vernon și fratele său, Nate, să-și formeze o părere cu privire la film. Acesta a mers special în Wisconsin pentru a arăta solistului Bon Iver imagini neprelucrate de la filmări.

"Râdeau și se simțeau bine (urmărind imaginile din film) până la un moment dat, când au tăcut brusc. În momentul în care s-a încheiat înregistrarea, Justin a început să mormăie. Am discutat apoi despre relația dintre personajele principale din film, iar Justin și Nate  au vorbit puțin despre tatăl lor. Justin încă mormăia pe fundal. La un moment dat a pronunțat cuvintele <<Heavenly Father>>. Înainte chiar de a pleca de la ei, Justin începuse deja să înregistreze prima versiune a piesei. Inspirația a fost spontană", a povestit Mary Ramos pentru NPR.

Pe coloana sonoră a filmului este inclusă atât noua piesă "Heavenly Father", cât și single-ul "Holocene" de pe albumul de debut Bon Iver.

Bon Iver - "Heavenly Father" (soundtrack "Wish I Were Here") - AUDIO

Ultimul album Bon Iver a apărut pe piață în urmă cu 3 ani. În 2012 trupa a câștigat 2 premii Grammy: unul la categoria Best New Artist și un altul pentru Best Alternative Music Album. Au existat zvonuri conform cărora solistul trupei, Justin Vernon, ar vrea să renunțe la acest proiect, însă până la acest moment nu s-au adeverit.

Trending