Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Bon Iver - "Heavenly Father" (soundtrack "Wish I Were Here") - AUDIO

Bon Iver a lansat un nou single, intitulat "Heavenly Father". Piesa este soundtrack al filmului "Wish I Were Here" în regia lui Zach Braff. Pelicula îi are în distribuție pe Kate Hudson, Zach Braff și Jennifer Morrison și va avea premiera în cinematografele din State pe 18 iulie 2014. Ascultă noua piesă Bon Iver în articol.

Bon Iver - "Heavenly Father" (soundtrack "Wish I Were Here")

Noul film al lui Zach Braff ,"Wish I Were Here", se anunță a fi unul de mare interes pentru publicul care a apreciat "Garden State". Cu nume sonore în distribuție precum  Kate Hudson și Jennifer Morrison (House M.D.), Zack vorbește în noul său film despre criza vârstei, prezentând-o prin interacțiunea persoanajului principal cu cei din familie și din cercul de prieteni.

"Wish I Was Here" este un film cu un vibe similar peliculei "Garden State", muzica jucând un rol important în transmiterea emoțiilor trăite de către personaje.Mary Ramos a fost cea care și-a dat aprobarea pentru muzica inclusă pe coloana sonoră a filmului, ajutându-i pe Justin Vernon și fratele său, Nate, să-și formeze o părere cu privire la film. Acesta a mers special în Wisconsin pentru a arăta solistului Bon Iver imagini neprelucrate de la filmări.

"Râdeau și se simțeau bine (urmărind imaginile din film) până la un moment dat, când au tăcut brusc. În momentul în care s-a încheiat înregistrarea, Justin a început să mormăie. Am discutat apoi despre relația dintre personajele principale din film, iar Justin și Nate  au vorbit puțin despre tatăl lor. Justin încă mormăia pe fundal. La un moment dat a pronunțat cuvintele <<Heavenly Father>>. Înainte chiar de a pleca de la ei, Justin începuse deja să înregistreze prima versiune a piesei. Inspirația a fost spontană", a povestit Mary Ramos pentru NPR.

Pe coloana sonoră a filmului este inclusă atât noua piesă "Heavenly Father", cât și single-ul "Holocene" de pe albumul de debut Bon Iver.

Bon Iver - "Heavenly Father" (soundtrack "Wish I Were Here") - AUDIO

Ultimul album Bon Iver a apărut pe piață în urmă cu 3 ani. În 2012 trupa a câștigat 2 premii Grammy: unul la categoria Best New Artist și un altul pentru Best Alternative Music Album. Au existat zvonuri conform cărora solistul trupei, Justin Vernon, ar vrea să renunțe la acest proiect, însă până la acest moment nu s-au adeverit.

Citește mai multe despre Bon Iver
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Royal Blood, o avalanșă de riff-uri alunecoase cu "topping" de tobe - VIDEO

Rock-ul cu pantaloni de piele, plete și lanțuri cu ținte nu mai este ce a fost odată. Acum solo-urile de...

Închide