Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Peste jumătate din biletele la concertul Sarah Brightman s-au vândut

Concertul Sarah Brightman de la București se anunță a fi unul dintre cele mai populare evenimente artistice ale sfârșitului de an. Peste jumătate din biletele puse în vânzare la concertul sopranei de la Sala Palatului au fost deja vândute. Sarah Brightman va ajunge la București pe 13 noiembrie și va fi însoțită de propria orchestră formată din 30 de muzicieni.
Sarah Brightman

Sarah Brightman

Sarah Brightman este considerată cea mai bine vândută soprană din lume și singurul artist care a cucerit simultan topurile Billboard Dance și Classic. Sarah Brightman este pioniera genului classic crossover și unul dintre artiștii titani ai lumii, însumând peste 30 de milioane de discuri vândute și având un palmares care cuprinde peste 180 de discuri de aur și de platină, în peste 40 de țări.

Single-ul “Time to Say Goodbye”, înregistrat împreună cu tenorul Andrea Bocelli, a fost vândut în peste 12 milioane de copii în întreaga lume. Albumele următoare au urcat în topurile Billboard și au fost urmate de turnee mondiale. Sarah Brightman este prima artistă invitată să cânte la Jocurile Olimpice de două ori: în 1992 la Bacelona și 16 ani mai târziu, la Beijing.

Sarah Brightman & Antonio Banderas -The Phantom Of The Opera

Concertul pe care Sarah Brightman îl va susține în România pe 13 noiembrie face parte din turneul european pe care artista îl desfășoară în această toamnă. În concert va fi acompaniată de o orchestră formată din 30 de muzicieni și va prezenta o producție spectaculoasă, purtând spectatorii într-o călătorie muzicală fascinantă, care va cuprinde hiturile lansate de-a lungul unei cariere de peste 40 de ani.

Cu 3 luni și jumătate înainte de concertul pe care Sarah Brightman îl va susține la București, peste 60 % din capacitatea sălii este vândută, câteva categorii de bilete fiind aproape epuizate. Biletele rămase la vânzare sunt disponibile la casa de bilete a Sălii Palatului, dar și online.

Prețuri bilete concert Sarah Brightman la București:

  • 750 de lei (categoria VIP)
  • 500 de lei (categoria I)
  • 350 de lei (categoria a II-a)
  • 200 de lei (categoria a III-a)

În cadrul concertului de la București, Sarah Brightman va promova albumul “Dreamchaser”, care este inspirat de antrenamentele pentru misiunea în spațiu pe care artista o pregătește pentru 2015. Sarah va deveni astfel prima artistă care va înregistra un cântec în spațiu.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Sarah Brightman
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Neighbourhood, "indienii" care cred că rockul e mort și bisurile sunt forțate - VIDEO

După blocurile gri sunt în continuare ei, "care te fac pe tine", așa cum ziceau clasicii noștri de la B.U.G....

Închide