Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Biletele pentru Al Bano & Romina Power au fost puse în vânzare

Biletele la concertul pe care Al Bano îl va susține în compania Rominei Power se găsesc în toate rețelele de ticketing. Cel mai iubit cuplu al anilor '80 s-a reunit și va cânta în premieră la București, pe 5 noiembrie 2014. Evenimentul „Al Bano featuring a very special guest - Romina Power” va avea loc la Sala Palatului, fanii urmand a putea asculta live hituri precum „Felicità”, „Ci Sarà” și multe altele.

Al Bano și Romina Power

Al Bano și Romina Power vor cânta în premieră împreună la București pe 5 noiembrie 2014. „Ci Sarà”, “Libertà”, “Dialogo”, “Acqua di mare”, “Sharazan” și arhicunoscutul hit “Felicità” vor fi cântate de celebrul cuplu Al Bano și Romina Power la Sala Palatului din București. Show-ul se va numi “Al Bano featuring a very special guest – Romina Power“, fiind organizat de Project Events.

Cei doi artiști alcătuiesc unul dintre cele mai faimoase duo-uri din muzica internațională. Au devenit faimoși datorită unor hituri precum „Felicita”, „Sempre sempre”, „Nostalgia Canaglia”, „Liberta”, însă în ciuda succesului fulminant, cei doi s-au despărțit la sfârșitul anilor '90. După două decenii însă, revenirea neașteptată a cuplului italian Al Bano - Romina Power a fost vestea care a pus zâmbetul pe buzele fanilor. Nimeni nu a crezut că în urma despărțirii furtunoase ar putea urma o împăcare, dar la inițiativa Rominei, cei doi vor forma din nou o pereche pe scenă.

Al Bano & Romina Power - Felicita

"După tot ce s-a întâmplat, este totuși tatăl copiilor mei și bărbatul pe care l-am iubit și este important să lăsam în urmă vechile sentimente de ranchiună", ar fi spus Romina Power, citată de o revistă internațională. La rândul său, Al Bano a declarat: "Am trăit împreună cu Romina o perioadă excepțională".

Celebrul cuplu și-a unit destinele pe 26 iulie 1970, având 4 copii: Ylenia, Yari, Cristel si Romina Iolanda. Cuplul s-a destramat în 1999, divorțul celor doi fiind cauzat de dispariția fiicei lor, Ylenia, în 1994, în SUA.

Bilete concert Al Bano și Romina Power:

Biletele pentru eveniment sunt disponibile în toate rețelele de ticketing, la următoarele categorii de preț:

  • Categoria 5 – 150 RON
  • Categoria 4 – 200 RON
  • Categoria 3 – 300 RON
  • Categoria 2 – 400 RON
  • Categoria 1 – 500 RON
  • VIP – 600 RON

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Al BanoRomina Power
RECOMANDARE:Biografie AL BANO: Este viața mea
Biografia lui Al Bano - Este Viața Mea

Biografia lui Al Bano - Este Viața Mea

Autobiografia a lui Al Bano este epopee ce pleacă de la Cellino San Marco și traversează lumea, fără însă a părăsi vreodată acel pământ. Este istoria unui tânăr din Puglia, fiu de țărani și poate sortit el însuși să fie țăran, dacă nu existau cele doua calități de excepție: o voce care pare că nu se stinge niciodată și o tărie de caracter la fel ca aceea a unui războinic medieval.

Îmi amintesc că omul de serviciu de la școala elementară din Cellino m-a întrebat:
Tu ce vrei să faci când vei fi mare ?
Și eu i-am răspuns, aproape țipând:
Eu trebuie să cânt!
Dar tu ești fiu de țărani. Unde vrei să pleci?
Eu am aruncat sapa! Eu trebuie să cânt!

După mulți ani în care a vorbi despre viața personală a lui Al Bano devenise un sport național, cântărețul s-a decis să facă lumină asupra a tot ceea ce îl privește. A scris despre povestea întreruptă cu Romina Power: "Două persoane fiice a două lumi diverse, de culturi total opuse, care găsesc un punct comun și merg împotriva oricărui tip de regulă, creând un sistem de viață unde cuvântul «imposibil» poate chiar să dispară".

Artistul italian vorbește în cartea biografică inclusiv despre misterul celei mai profunde răni din viața sa: dispariția fiicei Ylenia. Între Loredana Lecciso și episodul Insula faimoșilor, povestește fără rezerve și patimă despre ostracizare și despre păcatele capitale din lumea cancanului și cea a spectacolului.

Biografia lui Al Bano este o istorie italiană, care se mișcă între iubiri de poveste și dureri de spirit blestemat, între cerul religiei și pământul câmpului, între zilele de chelner în restaurante și acelea de star. Este o carte despre curajul infinit al unui om cu o inima curată și puternică, așa cum este și vocea sa.

Cumpără cartea biografică AL BANO - Este Viața Mea

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandra Stan - "Dance", în club sau pe plajă la mare - AUDIO

Alexandra Stan a lansat un nou single, intitulat "Dance". Melodia are un sound pop-dance cu influențe electro, potrivit petrecerilor din...

Închide