Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

ARTmania Festival Sibiu 2014: Șapte noi concerte de poveste în Vampires' Den

Cea de-a noua ediție a Festivalului ARTmania prezintă o suită amplă de concerte și evenimente alternative organizate în diverse locații din Sibiu cu scena principală amenajată în Complexul Balanța, transformat în Vampires' Den.
Therion la Arenele Romane pe 19 octombrie 2012

Therion la Arenele Romane pe 19 octombrie 2012

Complexul Balanța a fost transformat în Vampires' Den, găzduind pe 8 și 9 august scena principală a festivalului ARTmania Festival Sibiu 2014. Noile confirmări privind lineupul celei de-a 9-a ediții a festivalului vin din România și țările învecinate: Rîul Doamnei (IT), Shattered Hope (GR), Wartime (BG), Tiarra (Buc), Hathor (Est), Prohod (SB), QuantiQ (Vest).

Vampires’ Den, parte a celei de-a IX-a ediţii ARTmania Festival, oferă abonaților alături de concertele consacrate, proiecţii video și spații de lectură, board games, tarot, make-up în spiritul evenimentului și tatuaje. În Vampires’ Den fiecare noapte se prelungește cu un after-party monstruos. Într-un spirit contemporan, Vampires’ Den deține o parcare pentru biciclete, safe boxes, un container „lost and found” şi toate facilităţile sanitare necesare. Spațiul este situat în Complexul Balanţa Sibiu, la aproximativ 1,5 km distanţa de Piaţa Mare şi foarte aproape de gară, fiind dotat cu un sistem de ventilație performant, zonă destinată producției faimoaselor Cântare Balanța. Adresa exactă: Calea Gușteriței 21-23, în fostele hale Balanța.

Pentru „ARTmania Vampires’ Den“ vor fi disponibile în avans exclusiv abonamente în rețelele Diverta, Germanos, MyTicket.ro, Eventim.ro, la sediul ARTmania din București sau online pe shop.artmania.ro la prețul de 180 lei. Bilete de acces pe zi vor fi disponibile în zilele de festival. Publicul de peste hotare își poate achiziționa abonamente online pe shop.artmania.ro. Evenimentele organizate în spațiile Muzeului Național Brukenthal și Muzeului de Istorie sunt organizate cu bilete și abonamente separate. În Piața Mare accesul va fi gratuit.

A IX-a ediţie ARTmania Festival promite o incursiune într-o altă lume și un alt fel de festival. Prin Vampires’ Den organizatorii vor să deschidă un nou capitol în istoria evenimentului. Trupele confirmate până în prezent sunt: Eluveitie, Diary of Dreams, Crematory, Zdob si Zdub, Tides from Nebula, Peter Hammill, Hauschka și Therion. Detalii despre program și bilete online găsiți în agendă.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre TherionTiarra
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul The Cat Empire va fi deschis de Subcarpați, Basska și Blazing Vibez Soundsystem

Subcarpați, Basska și Blazing Vibez Soundsystem vor concerta în deschiderea concertului The Cat Empire pe scena Arenelor Romane din București,...

Închide