Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Armin van Buuren live la Tomorrowland 2014 - VIDEO Full Set

Armin van Buuren a făcut o surpriză plăcută fanilor săi. DJ-ul olandez a publicat online full set-ul din cadrul festivalului Tomorrowland 2014. Anul acesta artistul va ajunge și în România, urmând a prezenta publicului show-ul "Armin Only Intense", cel mai mare proiect conceput vreodată de un DJ.
Armin Van Buuren - Tomorrowland 2014

Armin Van Buuren - Tomorrowland 2014 (foto: Marc van der Aa )

Declarat de 5 ori  "cel mai bun dj al lumii", Armin van Buuren se află din 2007 până în prezent în topul preferințelor publicului ascultător de trance. Cu o carieră începută în 1995, Armin van Buuren este printre puținii DJ care au primit o nominalizare la Grammy, în această listă scurtă fiind incluși alături de el TiestoPaul van Dyk și BT (Brian Wayne Transeau). Piesa care i-a adus nominalizarea este "This Is What It Feels Like", melodia intrând în cursa pentru Grammy în 2014. DJ-ul în vârstă de 37 de ani este, de asemenea, primul artist de muzică house care s-a clasat pe prima poziție în topul albumelor din Olanda, discul care i-a adus această performanță fiind "Imagine".

Dacă nu ați văzut până acum un show live al DJ-ului olandez, vă puteți forma o părere despre atmosfera unui astfel de eveniment urmărind clipul de mai jos. Armin van Buuren live la Tomorrowland 2014 este acum disponibil online, fiind publicat pe YouTube chiar de către artist.

Armin van Buuren live la Tomorrowland 2014 (Full Set)

Pe 8 noiembrie, faimosul DJ olandez va vizita din nou România, aducând la București show-ul "Armin Only Intense", cel mai mare proiect conceput vreodată de un DJ. Armin van Buuren vine însoțit de o echipă de peste 20 de artiști, compusă din muzicieni, vocaliști, acrobați și dansatori. Show-ul va fi prezentat pe 3 scene, pentru 6 ore complete în cea mai mare arenă indoor din România, Romexpo. Armin va fi la pupitru încă din primul minut și va menține nivelul de adrenalină printre fani, până la final.

"Acest show va depăși toate celelalte proiecte ale mele", a declarat Armin van Buuren.

"Armin Only Intense" a călătorit în jurul lumii în ultimul an și a fost primit foarte bine de către public. Aproape toate evenimentele au fost sold-out, așa încât fanii din România care doresc să ajungă la show sunt invitați să-și achiziționeze bilete din timp.

Show-ul "Armin Only Intense" va avea loc pe 8 noiembrie 2014 la Romexpo, fiind organizat de Alda Events. Prețuri biletelor oscilează între 90 de lei și 450 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Armin van Buuren
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Firma se numește "Descântece"

Firma lansează cel de-al treilea album din carieră, "Descântece". Volumul 1 al acestui material va apărea pe piață în toamna...

Închide