Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Amy Lee ține fanii Evanescence în suspans: "Muzică nouă, pe piață în curând"

Vocalista Evanescence, Amy Lee, a făcut recent un anunț care îi va pune pe jar pe fanii formației. În curând publicul va putea asculta muzică nouă, toți cei interesați fiind invitați să urmărească cu atenție activitatea trupei din perioada următoare.
Amy Lee (Evanescence)

Amy Lee (Evanescence)

Deși nu se știe încă dacă Evanescence va lansa un nou album sau dacă Amy Lee a anunțat doar lansarea unei compoziții noi, vestea este una de impact pentru fanii trupei. După o pauză de 3 ani de la apariția pe piață a albumului precedent, "Evanescence", publicul se afla deja în așteptări prelungite.

Anunțul făcut de Amy Lee pe pagina sa de Facebook ține fanii în continuare în suspans, mesajul fiind unul destul de criptic: "Muzică nouă, pe piață în curând. Asta este tot ce pot spune acum, țineți-vă ochii larg deschiși". Cu toate acestea, promisiunea privind noi lansări în viitorul apropiat este suficientă pentru a menține publicul interesat.

Conform aparițiilor din presa internațională, Amy Lee a dat în judecată Wind-up Records în urmă cu câteva luni. Solista Evanescence cerea prin intermediul procesului intentat achitarea sumei de 1.5 milioane de dolari, bani datorați trupei pe baza drepturilor de autor. Fosta casă de discuri era de asemenea acuzată de o proastă promovare a albumului lansat în 2011.

În ciuda acestui "haos mediatic", Amy Lee se gândea încă din ianuarie la următoarele compoziții ale trupei.

"Încă am foarte multe piese și idei pentru proiecte pe care nu le-am dezvăluit încă. Eu încă cred în ele, așa încât este foarte posibil să aveți ocazia de a asculta piese noi", declara Amy Lee la începutul lui 2014.

Evanescence are în discografie 3 albume: "Fallen" (2003), "The Open Door" (2006) și "Evanescence" (2011). Discul de debut s-a vândut în peste 17 milioane de exemplare în întreaga lume, aducând formației 7 nominalizări la premiile Grammy, două dintre ele frunctificându-se cu trofee.

Trupa a concertat în premieră în România în iulie 2012, în cadrul festivalului Rock The City. Citește impresii de la concert și vezi galeria de fotografii.

Evanescence - "My Immortal"

Citește mai multe despre Amy LeeEvanescence
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Unlocking the Truth, metaliștii de 13 ani care au semnat cu Sony - VIDEO

Cine credea că viitorul heavy metal-ului e cam obscur, s-ar putea să-și schimbe opinia cât de curând. Unlocking the Truth,...

Închide