Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Alexandra Stan - "Dance", în club sau pe plajă la mare - AUDIO

Alexandra Stan a lansat un nou single, intitulat "Dance". Melodia are un sound pop-dance cu influențe electro, potrivit petrecerilor din club sau de pe plajă, la mare. "Dance" a fost compusă de Alexandra Stan împreună cu Alex Cotoi și Mika Moupondo la Fonogram Studios.
Alexandra Stan -

Alexandra Stan - "Dance"

După balada “Thanks for Leaving” si hitul “Cherry Pop”, ajuns Number One în Japonia, Alexandra Stan a revenit cu cel de-al treilea single - "Dance". Piesa are un sound diferit comparativ cu celelalte două single-uri anterioare, amintind de vibe-ul primelor hituri ale artistei: “Mr Saxobeat”, “All My People”.

Videoclipul piesei "Dance" a fost deja filmat, urmând a fi lansat în perioada următoare. Regia clipului este semnată de Khaled Mokhtar, tot el ocupându-se și de celelalte două clipuri lansate anterior. Alexandra Stan a pregătit pentru fanii săi o coregrafie semnată de Emil Rengle, în ton cu ritmul energic al piesei.

Alexandra Stan - "Dance" - AUDIO

Recent, Alexandra Stan a colaborat cu DJ Andi pentru imnul Liberty Parade 2014 - "Set me free". Melodia este o producție Fonogram Studios, muzica este semnată de Alexandru Cotoi, Ionuț Adrian Radu și Mika Moupo600ndo, iar textul de Mika Moupondo.

Vorbind despre colaborarea cu DJ AndiAlexandra Stan a declarat că ideea de interpreta împreună această melodie a pornit de la sound-ul piesei, ce a cucerit-o pe artistă de la prima ascultare.

"Eu eram prin studio, de fapt mă dusesem să înregistrez noul meu single pe care îl voi lansa foarte curând și oamenii tocmai lucrau la piesa asta. Am auzit-o și le-am spus că neapărat trebuie să cânt eu piesa asta! Serios, am ascultat-o și mi-a plăcut atât de mult, încât nu știu cum să-ți descriu.. eram toți pe pereți! O ascultam dată la maxim!!! Mie mi se pare foarte tare mesajul piesei, în ton 100% cu Liberty Parade: Set me free!", a povestit Alexandra.

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tony Iommi și Tom Jones dau credibilitate unei farse din anii '80

Un articol de tip farsă redactat de 1 aprilie în urmă cu mai bine de 25 de ani s-ar putea...

Închide