Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Noul album AC/DC este finalizat. Brian Johnson: "Avem câteva piese grozave"

"A fost genială sesiunea de înregistrări. Albumul e gata", a declarat entuziasmat Brian Johnson într-un interviu acordat recent. Plecat la Newcastle pentru a-și ridica diploma de doctorat de la Northumbria University, vocalistul AC/DC a dezvăluit că înregistrările pentru cel de-al 15-lea disc al formației s-au încheiat. Află detalii în articol.
Brian Johnson

Brian Johnson (AC/DC)

Proaspătul Doctor în Muzică, Brian Johnson, a dat recent o veste excelentă fanilor AC/DC. Înregistrările pentru noul album al formației s-au încheiat, vocalistul declarându-se încântat de rezultat.

"A fost genială sesiunea de înregistrări (ce s-a desfășurat în Vancouver). Am încheiat. Sunt extrem de entuziasmat. Avem câteva piese grozave."

Deși trupa nu s-a hotărât încă asupra unui titlu, una dintre variantele discutate a fost "Man Down".

"Am vrut să numesc albumul "Man Down". Deși e un pic negativ, vine direct din inimă. Iar asta îmi place", a declarat Brian Johnson.

Varianta de titlu propusă de vocalistul AC/DC face trimitere directă la starea de sănătatea a lui Malcom Young, care a suferit recent un atac cerebral. Chitaristul în vârstă de 61 de ani este membru fondator al formației, alături de Angus Young.

"Evident că ne este dor de Malcom. El este însă un luptător. E în spital, dar e un luptător. Noi sperăm să se însănătoșească cât mai repede. (...) E un om foarte puternic. Mic de statură, dar puternic. Este totodată mândru și ține la intimitatea sa, așa încât nu pot dezvălui prea multe. " - Brian Johnson

Noul album AC/DC este programat pentru lansare la începutul lui 2015. Conform lui Brian Johnson, formația va susține un nou turneu mondial, solistul indicând prezența la Wembley Stadium și Hampden Park în perioada verii anului viitor.

AC/DC a concertat o singură dată în România în 2010, când a strâns peste 60.000 de fani în Piața Constituției. Concertul a făcut parte din turneul de promovare a materialului “Black Ice” lansat în octombrie 2008. Discul a intrat direct pe prima poziție în topurile din peste 29 de țări și a înregistrat vânzări de peste 6 milioane de unități.

Formată în 1973, trupa AC/DC a vândut peste 200 de milioane de albume în întreaga lume. Catalogul muzical al australienilor este cel mai bine vândut din tot portofoliul concernului Sony BMG Music Entertainment, din care face parte și Columbia Records. În America, AC/DC figurează printre primele 5 formații din istoria muzicii americane ierarhizate după volumul de vânzări, cu aproape 71 de milioane de albume comercializate.

Citește mai multe despre AC/DCBrian Johnson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ultimele zile de presale pentru Rockstadt Extreme Fest 2014

Cei care încă nu au bilet pentru Rockstadt Extreme Fest mai au timp până duminică să cumpere un abonament pentru...

Închide