Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

WonderDay - Program concerte și activități, transport, parcare

WonderDay, primul eveniment-concept din România, se va desfășura pe 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogosoaia, avându-i în program pe Aylin Cadir & The Lucky Charms, Tape Five, Moonlight Breakfast, Delilah și Asaf Avidan. Află detalii despre programul concertelor, activități, parcare, mijloace de transport și linia specială de RATB pusă la dispoziție pentru acest eveniment.

Publicat

pe

WonderDay la Palatul Mogoșoaia

A fost odată ca niciodată un loc al basmelor nemuritoare unde sunetele armonioase ale muzicii se împletesc cu energia unor oameni minunați, dând naștere unei povești live fabuloase – WonderDay. Pregătirile pentru Ziua Minunilor de pe domeniul Palatului Mogoșoaia au intrat în linie dreaptă, iar pe data de 29 iunie evenimentul își va deschide pentru prima dată porțile publicului larg. La WonderDay vor concerta într-un spațiu autentic de poveste: Asaf Avidan, Delilah, Moonlight Breakfast, Tape Five si Aylin & The Lucky Charms.

Program WonderDay

Începând cu ora 16:00, publicul este așteptat cu mic cu mare la WonderDay. Elementele de poveste ce vor prinde viață ți activități felurite vor cuprinde întreg domeniul Palatului Mogoșoaia chiar de la ora de începere a evenimentului, spectatorii fiind sfătuiți să soseasca încă de la deschiderea porților, pentru a se putea bucura de experiența WonderDay completă.

Programul concertelor la WonderDay:

 • 17:00 - Aylin & The Lucky Charms.
 • 18:15 - Tape Five
 • 19:45 - Moonlight Breakfast
 • 21:15 - Delilah
 • 22:30 - Asaf Avidan

Activități WonderDay:

Publicul pasionat de călătorii, aventuri în lumea mare si descoperiri va avea ocazia să-i întalneasca la WonderDay pe cei mai cunoscuți reprezentanți ai blogosferei din România în cadrul zonei de travel-sharing, Traveler’s Tale. Prima sesiune de discutii, „I Wander through the Wonderful Sounds”, va începe la ora 19:15 și promite înconjurul lumii timp de o oră prin muzică și sunete. Povești despre cele mai frumoase locuri vizitate, întâmplări inedite și oameni cu experiențe impresionante vor fi împărtășite de la ora 20:45 în cadrul celei de-a doua sesiuni, „I Wander through the World’s Wonders”.

Alături de concertele de exceptie si sesiunile de discutii, la WonderDay publicul va avea ocazia sa descopere tainele mestesugurilor stravechi, dar si frumusetea copilariei ascunse intr-un sertar cu amintiri in cadrul numeroaselor activitati, workshop-uri si surprize pregatite de partenerii evenimentului pe taramul fabulos al domeniului Mogosoaia.

Special pentru toți spectatorii WonderDay, Palatul Mogosoaia va fi deschis între orele 16:00 - 18:00 și va putea fi vizitat gratuit. Picnicul pe domeniul Palatului Mogosoaia va fi interzis pe intreaga durata a evenimentului, dar și în perioada amenajării acestuia, în zilele premergătoare datei de 29 iunie.

Mijloace de transport - WonderDay

Cei care se gândesc să petreacă o zi minunata de vară într-un decor de poveste, în afara Bucureștiului,vor avea la dispoziție mai multe variante de transport, printre care și o linie specială de autobuz înființată cu sprijinul Regiei Autonome de Transport Bucuresti și al Primăriei Mogoșoaia.

 • linia specială RATB WonderDay va circula de la stația Piata Charles De Gaulle până la stația Palatul Mogoșoaia și retur, începând cu ora 15:30, până la ora 1:00, la interval de 25-30 de minute.
 • linia de autobuz preorășenească 460, care circulă pe ruta Cartier Dămăroaia - Preventoriu (comuna Mogosoaia)
 • linia de maxi-taxi 508 cu plecare din Piața Chibrit (statia de metrou 1 Mai).

Organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport in comun, sau deplasarea in system car pooling.

Parcări WonderDay:

 • pe Soseaua Bucuresti-Targoviste - cea din vecinatatea benzinariei Lukoil (locuri limitate)
 • parcarea din spatele Politiei Locale din Mogosoaia (locuri limitate)
 • Pasionații de 2 roți vor avea posibilitatea să își lase bicicleta chiar la intrarea în zona de eveniment, într-o parcare special amenajată.

Bilete WonderDay:

Biletele pentru WonderDay sunt disponibile la prețul de 149 de lei. În ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la prețul de 160 de lei.

Copiii cu vârste sub 12 ani vor avea acces gratuit, numai acompaniați de cel puțin un adult.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending