Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

WonderDay - Program concerte și activități, transport, parcare

WonderDay, primul eveniment-concept din România, se va desfășura pe 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogosoaia, avându-i în program pe Aylin Cadir & The Lucky Charms, Tape Five, Moonlight Breakfast, Delilah și Asaf Avidan. Află detalii despre programul concertelor, activități, parcare, mijloace de transport și linia specială de RATB pusă la dispoziție pentru acest eveniment.

Publicat

pe

WonderDay la Palatul Mogoșoaia

A fost odată ca niciodată un loc al basmelor nemuritoare unde sunetele armonioase ale muzicii se împletesc cu energia unor oameni minunați, dând naștere unei povești live fabuloase – WonderDay. Pregătirile pentru Ziua Minunilor de pe domeniul Palatului Mogoșoaia au intrat în linie dreaptă, iar pe data de 29 iunie evenimentul își va deschide pentru prima dată porțile publicului larg. La WonderDay vor concerta într-un spațiu autentic de poveste: Asaf Avidan, Delilah, Moonlight Breakfast, Tape Five si Aylin & The Lucky Charms.

Program WonderDay

Începând cu ora 16:00, publicul este așteptat cu mic cu mare la WonderDay. Elementele de poveste ce vor prinde viață ți activități felurite vor cuprinde întreg domeniul Palatului Mogoșoaia chiar de la ora de începere a evenimentului, spectatorii fiind sfătuiți să soseasca încă de la deschiderea porților, pentru a se putea bucura de experiența WonderDay completă.

Programul concertelor la WonderDay:

  • 17:00 - Aylin & The Lucky Charms.
  • 18:15 - Tape Five
  • 19:45 - Moonlight Breakfast
  • 21:15 - Delilah
  • 22:30 - Asaf Avidan

Activități WonderDay:

Publicul pasionat de călătorii, aventuri în lumea mare si descoperiri va avea ocazia să-i întalneasca la WonderDay pe cei mai cunoscuți reprezentanți ai blogosferei din România în cadrul zonei de travel-sharing, Traveler’s Tale. Prima sesiune de discutii, „I Wander through the Wonderful Sounds”, va începe la ora 19:15 și promite înconjurul lumii timp de o oră prin muzică și sunete. Povești despre cele mai frumoase locuri vizitate, întâmplări inedite și oameni cu experiențe impresionante vor fi împărtășite de la ora 20:45 în cadrul celei de-a doua sesiuni, „I Wander through the World’s Wonders”.

Alături de concertele de exceptie si sesiunile de discutii, la WonderDay publicul va avea ocazia sa descopere tainele mestesugurilor stravechi, dar si frumusetea copilariei ascunse intr-un sertar cu amintiri in cadrul numeroaselor activitati, workshop-uri si surprize pregatite de partenerii evenimentului pe taramul fabulos al domeniului Mogosoaia.

Special pentru toți spectatorii WonderDay, Palatul Mogosoaia va fi deschis între orele 16:00 - 18:00 și va putea fi vizitat gratuit. Picnicul pe domeniul Palatului Mogosoaia va fi interzis pe intreaga durata a evenimentului, dar și în perioada amenajării acestuia, în zilele premergătoare datei de 29 iunie.

Mijloace de transport - WonderDay

Cei care se gândesc să petreacă o zi minunata de vară într-un decor de poveste, în afara Bucureștiului,vor avea la dispoziție mai multe variante de transport, printre care și o linie specială de autobuz înființată cu sprijinul Regiei Autonome de Transport Bucuresti și al Primăriei Mogoșoaia.

  • linia specială RATB WonderDay va circula de la stația Piata Charles De Gaulle până la stația Palatul Mogoșoaia și retur, începând cu ora 15:30, până la ora 1:00, la interval de 25-30 de minute.
  • linia de autobuz preorășenească 460, care circulă pe ruta Cartier Dămăroaia - Preventoriu (comuna Mogosoaia)
  • linia de maxi-taxi 508 cu plecare din Piața Chibrit (statia de metrou 1 Mai).

Organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport in comun, sau deplasarea in system car pooling.

Parcări WonderDay:

  • pe Soseaua Bucuresti-Targoviste - cea din vecinatatea benzinariei Lukoil (locuri limitate)
  • parcarea din spatele Politiei Locale din Mogosoaia (locuri limitate)
  • Pasionații de 2 roți vor avea posibilitatea să își lase bicicleta chiar la intrarea în zona de eveniment, într-o parcare special amenajată.

Bilete WonderDay:

Biletele pentru WonderDay sunt disponibile la prețul de 149 de lei. În ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la prețul de 160 de lei.

Copiii cu vârste sub 12 ani vor avea acces gratuit, numai acompaniați de cel puțin un adult.

Comentează

Concerte & turnee

Asaf Avidan este cap de afiș la Rocanotherworld 2024; află ce artiști mai urcă pe scenă

Cea de-a noua ediție a festivalului Rocanotherworld va avea loc în perioada 20-23 iunie 2024 la Iași, și va reuni pe scenă un lineup internațional de excepție. Abonamentele sunt deja disponibile online. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Concert Asaf Avidan la Full Moon Live Arenele Romane pe 16 septembrie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Rocanotherworld 2024 este organizat sub semnul echilibrului, îmbinând armonios energia interpretărilor live cu varietatea și dinamica evenimentelor conexe dăruite unui public ghidat de cele trei valori definitorii ale festivalului: #becurious, #bedifferent și #beforothers.

Rocanotherworld este un festival explorator de muzică, artă, gânduri, oameni și idei, care a luat naștere la Iași în 2016, in memoriam Ioan Dan Niculescu, fiind organizat de Asociația Industrii Creative și Showberry. Acesta reprezintă o călătorie colectivă, o stare de spirit, o celebrare a vieții prin (re)conectarea la valori, o efervescență culturală și o conturare a felului de-a fi - curios, diferit și pentru ceilalți.

Primii artiști confirmați la Rocanotherworld 2024

Asaf Avidan, om la lună, Robin and The Backstabbers, K not K și Dora Gaitanovici sunt primii artiști care își anunță prezența în fața publicului festivalier.

Orientat spre o carieră solo de mai bine de un deceniu, Asaf Avidan a fascinat publicul din întreaga lume printr-o abordare muzicală autentică, versuri emoționante și un timbru vocal emblematic. De-a lungul timpului, Avidan s-a aventurat în turnee mondiale extinse, continuând să scoată un număr impresionant de bijuterii muzicale. Într-un cadru solo intim, sub umbrela Ichnology Solo Tour, artistul poartă poveștile de pe cel mai recent album, "Anagnorisis", vechile sale hituri și talentul său multi-instrumental și va aduce pe scena festivalului ieșean un show fermecător.

Călătoria muzicală inițiată sub numele om la lună ne întoarce în primăvara anului 2018 spre proiectul de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite de Doru. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese. La patru ani de la înființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ / indie rock din România, cu numeroase concerte sold out și o comunitate de fani devotați în continuă expansiune. Așa cum se autodefinesc "Om la lună este un strigăt. De mare iubire, de frică, singurătate, bucurie, tristețe și regăsire" care continuă să seducă și să cucerească publicul din toată țara.

Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept "pop melodramatic". Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul "Graceland" al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. "Vladivostok", mult-așteptatul epilog al trilogiei "Bacovia Overdrive" a fost lansat în noiembrie 2019 printr-un concert la Arenele Romane din București și a fost precedat de trei cântece: "Vladivostok 2" - cu un videoclip realizat de Barna Nemethi, "Tarantella (O casă, cândva)" - cu un videoclip gândit de Horia Cojan și "M E C A N I C Ă F I N Ă".

Unul dintre cele mai interesante exporturi muzicale din Europa de Est, duo-ul K not K (cunoscut inițial sub numele de Karpov not Kasparov) face muzică electronică optimistă inspirată de jocul de șah. În ultimii 8 ani, trupa a cântat în 38 din 44 de țări europene pe scene de club sau culturale, muzee, galerii de artă, dar și pentru festivaluri importante, împărțind scena cu nume sonore precum GusGus, Underworld, AltinGun, Poni Hoax și altele. K not K are în discografie LP-ul "Soundtrack for a Game of Chess", "The Vocal Edits", EP-ul "Memory". După un turneu european și național, duo-ul pregătește lansarea unui nou material discografic imprimat cu arome orientale.

Proiectul Dora Gaitanovici este un produs muzical original și îndrăzneț. Sound-ul lor îmbină elemente alternative, progressive și modern rock, cu ușoare influențe folclorice. Publicul i-a remarcat la Vocea României și la Eurovision, iar piesa "Ana" a stat 3 săptămâni pe locul 1 în Top 50 Viral Romania pe Spotify, lucru care le-a oferit o invitație specială pe main stage la Electric Castle. Pasiunea pentru muzică și forța interpretărilor i-au plasat pe tinerii artiști printre favoriții publicului iubitor de reprezentații live.

Prețuri și info bilete Rocanotherworld 2024

  • Abonamentele au fost puse în vânzare online, la prețuri cuprinse între 160 lei (+comision) și 320 lei (+comision).
  • Studenții beneficiază de abonamente la un preț redus, iar copiii cu vârstele sub 12 ani au acces gratuit, însoțiți de un adult posesor de bilet.
  • Persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor beneficiază de acces gratuit, în baza completării formularului online.
Citește în continuare

Trending