Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

VIDEO: Jennifer Lopez și Pitbull la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal

Jennifer Lopez, Pitbull și Claudia Leitte au cântat live imnul Campionatului Mondial de Fotbal în cadrul ceremoniei de deschidere din Brazilia. Urmărește în articol momentul interpretării imnului "We Are One (Ole Ola)" pe Arena de Sao Paulo, în fața a milioane de spectatori și telespectatori.

Jennifer Lopez și Pitbull la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, 2014 (foto: AFP)

Ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Urmărit atât de către microbiști, cât și de către iubitorii de adrenalină și divertisment de pretutindeni, Cupa Mondială FIFA este o rampă de promovare excelentă pentru artiști și entertaineri.

Jennifer Lopez, ce interpretează alături de Pitbull și Claudia Leitte imnul FIFA 2014 "We Are One (Ole Ola)", nu putea lipsi, așadar, de la un astfel de eveniment. Deși săptămâna trecută se zvonea că artista nu va mai cânta imnul la ceremonia de deschidere din Brazilia, informațiile au fost dezmințite ulterior.

"Jennifer Lopez și-a dorit dintotdeauna să participe la Ceremonia de deschidere World Cup. Noi ne ocupăm de ceva timp de program și logistică. Orice alte informații contrare apărute în presă au fost premature. Jennifer nu vrea să-și dezamăgească fanii și iubitorii acestui sport. Va fi acolo", au declarat reprezentanții lui Jennifer Lopez în revista People.

Jennifer Lopez a fost, așadar, prezentă la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal de la Arena de Sao Paolo. Împreună cu Pitbull și Claudia Leitte, o cântăreață populară în Brazilia, artista latino a dansat pași de samba, invitând publicul să cânte alături de ei imnul "We Are One (Ole Ola)". Vocea lui Pitbull nu s-a auzit foarte bine din cauza instrumentelor de percuție, prestanța lui scenică fiind similară oricărui alt show live al său.

Culorile steagului brazilian s-au regăsit în costumația aleasă: galben pentru Pitbull, verde pentru Jennifer Lopez și albastru pentru Claudia Leitte.

Jennifer Lopez și Pitbull, live la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 - VIDEO

Citește mai multe despre Jennifer LopezPitbull
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Franz Ferdinand a lansat un nou single, "Stand On The Horizon" - AUDIO

Inspirat de copilăria petrecută în Sunderland, vocalistul trupei Franz Ferdinand, Alex Kapranos, a compus o piesă melancolică - "Stand On...

Închide