Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Valentin Dinu (Românii au talent) și Anya - "Într-o zi" - VIDEOCLIP

Valentin Dinu și Anya au lansat videoclipul noului single "Într-o zi". Pentru Valentin Dinu, fost finalist al emisiunii "Românii au talent", acesta este primul clip oficial. Piesa este compusă de Cornel Ilie de la Vunk, împreună cu PATRUPA Music și Gabriel Maga.

Valentin Dinu și Anya - ”Într-o zi” (foto: Bogdan Moldovan)

Videoclipul "Într-o zi" este regizat de Michael Mircea. Filmarile au avut loc în urmă cu două săptămâni, într-o vila din Otopeni și în pădurea de la Snagov.

"A fost o experiență extraordinară, mai ales că pentru mine acesta este primul clip din carieră. Am lucrat cu un regizor foarte talentat și, deși a fost obositor, sunt foarte mulțumit de rezultat. Abia aștept să îl vedeți și voi!", a spus Valentin Dinu.

Clipul spune o poveste de dragoste care se apropie de sfârșit, dintre Valentin Dinu și partenera sa din videoclip (Livia Marinescu). Anya este cea care îl “salvează” pe Valentin și îl ajută să treacă peste recenta despărțire. Unul dintre cadrele inedite ale videoclipului îl prezintă pe Valentin Dinu în pădure, alături de doi lupi.

"Eu apar la momentul potrivit în acest videoclip. Sunt omul care aduce lumină și speranță în viața lui Valentin, bineînțeles în povestea clipului", a explicat Anya.

Piesa "Într-o zi" este compusa la PATRUPA Music, de Cornel Ilie și Gabriel Maga. Mai mult decât atât, solistul trupei Vunk a scris și textul noului single.

"Deși mesajul piesei este cel al unei povești de dragoste, 'îmbrăcat' în sensibilitate și durere, ambele fiind rezultatul despărțirii, totusi versurile transmit o idee pozitivă, de a lupta și de a crede că acolo unde există durere, într-o zi, cu răbdare, va exista vindecare", a spus Anya.

Ținutele celor doi artiști au fost asigurate de Anca Staruiala, de machiaj s-a ocupat Paulina Buldumea, iar coafurile au fost realizate de Dorina Bulgaru.

Valentin Dinu feat Anya - "Într-o zi" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre AnyaValentin Dinu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Linkin Park - "Until It's Gone" - VIDEOCLIP

Linkin Park a lansat videoclipul celui de-al doilea single de pe noul album "The Hunting Party". Piesa "Until It's Gone",...

Închide