Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Tudor Chirilă, posibil jurat la Vocea României

Tudor Chirilă ar putea ocupa ultimul loc vacant în juriul noului sezon Vocea României. Artistul se află momentan în discuții pentru semnarea unui contract cu Pro TV. Momentan, se negociază în paralel și cu alți artiști, însă Tudor Chirilă este preferatul producătorilor emisiunii. Dacă vocalistul trupei Vama va accepta propunerea, acesta îl va înlocui pe Horia Brenciu, alăturându-se celorlalți 3 membri confirmați ai juriului Vocea României: Loredana Groza, Smiley și Marius Moga.
Tudor Chirila - interviu InfoMusic.ro

Tudor Chirilă

Deși preselecțiile pentru noul sezon Vocea României au început încă din luna mai, numele celui de-al patrulea antrenor nu a fost încă anunțat. Producătorii au, însă, o listă a artiștilor ce ar putea ocupa locul vacant lăsat de Horia Brenciu. În fruntea preferințelor se află Tudor Chirilă, ce a confirmat recent primirea ofertei de a face parte din juriu.

"Am primit un telefon legat de Vocea României, dar nu am apucat să mă gândesc la asta. Momentan sunt foarte prins cu repetițiile la un nou spectacol de teatru. Oricum, din câte am înțeles, sunt în discuții cu mai mulți artiști", a declarat Tudor Chirilă pentru Paginademedia.ro.

Potrivit unor speculații wowbiz.ro, vocalistul trupei Vama se află în negocieri avansate, părând încântat de propunere. Loredana, Smiley și Moga sunt, de asemenea, entuziasmați de ideea cooptării lui Tudor Chirilă în juriu. În ce privește lista artiștilor aflați în negocieri, producătorii emisiunii Vocea României i-ar avea în vedere și pe Andra Măruță și Dan Bittman.

Tudor Chirilă își concentrează în prezent atenția asupra carierei de actor. Artistul a finalizat recent filmările pentru lungmetrajul "Live", de Vlad Păunescu, în care joacă rol principal. Printre proiectele sale recente se numără și pelicula "The Enemy Within", filmată în Grecia în regia lui Yorgos Tsemberopoulos, şi scurtmetrajul "The Couch", regizat de Emre Kayiş.

Membrii confirmați ai juriului sezonului 4 Vocea României sunt LoredanaSmiley și Moga. Prezentatorul emisiunii va fi Pavel Bartoș, ca și în edițiile anterioare.

Preselecțiile pentru Vocea României au demarat încă de pe 12 mai. Acestea se vor desfășura în întreaga țară, fiind așteptați toți cei care sunt încrezători că pot ridica în picioare o sală întreagă și pot întoarce scaunele antrenorilor în câteva clipe. Fiecare concurent va avea șansa să demonstreze că are ingredientele de succes pentru a deveni Vocea României.

Citește mai multe despre Tudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE