Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Subcarpați lansează videoclipul "Codrule, mărite domn" - TEASER

Subcarpați pregătește lansarea unui nou videoclip, pentru piesa "Codrule, mărite domn". Trupa a dezvăluit un teaser ce anunță lansarea clipului integral pe 30 iunie. Melodia este extrasă de pe noul album "Pielea de găină".

Subcarpați - ”Codrule, mărite domn” (secvență videoclip)

Subcarpați continuă promovarea discului "Pielea de găină" prin lansarea unui nou videoclip. Trupa a dezvăluit un teaser al vizualulului realizat pentru "Codrule, mărite domn", cel de-al patrulea extras de pe noul material discografic.

"Noi credem că e cel mai bun album al nostru. Sunt cunoscute deja 3 piese de pe album, piese cu mare succes la public: M-a făcut muma frumoasă, Rege pe deal și Rău necesar" - Subcarpați

Pentru acest album, trupa a colaborat cu Mădălina Pavăl, Georgiana Mănăila, Afo, Mircea Ardeleanu Jr., Cornelia German și Laurențiu Bănescu.

"Pielea de găină este sentimentul pe care l-am tot reîntâlnit în comentariile oamenilor atunci când ascultă Subcarpați sau muzică tradițională românească" - Bean

Coperta albumului "Pielea de găină" este realizată de Nego (Timișoara), ce a câștigat concursul creativ lansat de Subcarpați în ianuarie. Discul poate fi descărcat gratuit de pe site-ul formației.

Subcarpați - "Codrule, mărite domn" - TEASER VIDEOCLIP

Subcarpați s-a format în 2010 și în prezent componența trupei îi cuprinde pe: MC Bean, Vali Umbră, Mădălina Pavel, DJ Power pe Vinil și VJ Andri. Liderul formației, Bean, mărturisește că pentru Subcarpați folclorul înseamnă o sursă de energie.

"Am fost genul de român care a renegat folclorul, care avea o impresie foarte proastă despre România. Până când am reînceput să ascult din nou muzică folclorică și inițial am zis că are legătură cu copilăria, dar începea să îmi placă din nou. Folclorul emitea către mine și așa a început să se formeze un soi de conștiință în capul meu, pentru că au fost oameni care au luptat pentru țara asta și care ne-au schimbat viața și, pentru ei, dar și pentru noi, trebuie să învățăm păstrăm valorile tradiționale" - Bean

Citește mai multe despre Subcarpati
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jared Leto, declarat cel mai sexy vegetarian al anului 2014

Jared Leto este cel mai sexy vegetarian al anului 2014, conform PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). Solistul...

Închide