Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Ștefan Stan a lansat un nou single, "Ne iubim" - LYRIC VIDEO

Stefan Stan, câștigătorul primului sezon al emisiunii Vocea României, a lansat o nouă piesă, intitulată “Ne iubim”. Cu un sound fresh, un mix pop-funky, cel mai nou single Ștefan Stan este lansată sub egida MediaPro Music și este compus și produs de Gabriel Baruta și Cristian Hip (Mosquito).
Ștefan Stan

Ștefan Stan

Așa cum anunță și titlul, piesa "Ne iubim" vorbește despre dragoste, despre stările prin care trecem cu toții atunci când iubim.

"Vorbim despre o piesă veselă, perfectă pentru vară, cu un refren imposibil de uitat, care te incită la dans încă de la primele acorduri. O declarație sincera de dragoste, care sper să ajungă rapid la sufletele oamenilor!", a declarat Ștefan Stan.

Ștefan Stan a lansat la sfârșitul anului 2013 albumul de debut "Povestea mea", ce propunea fanilor săi un mix de ritmuri – blues-pop, rock, piese de club și balade. Discul a fost promovat printr-un turneu național ce a inclus 15 orașe.

Anul acesta, Ștefan Stan a participat la Selecția Națională Eurovision cu piesa "Breathe", interpretată alături de TeddyK. Deși nu s-a calificat în semifinala concursului, melodia a primit aprecieri din partea publicului.

Ștefan Stan a câștigat notorietate în 2011, odată cu obținerea primului loc în cadrul emisiunii-concurs "Vocea României". Artistul s-a remarcat datorita glasului său baritonal și ușor gutural, iar astăzi își încântă fanii atât cu piese din repertoriul internațional, cât și din propriul repertoriu.

"Sunt Ștefan Stan și te provoc să te lași purtat de muzica mea și de puterea cu care aceasta îți va încătușa sufletul. Pentru că, înainte de orice, cânt din suflet pentru suflete. Am cântat și am trăit prin versuri și note muzicale. Am iubit și am suferit prin cuvinte. Mă găsisem pe mine în muzică. Eu eram muzica. Ca orice tânăr dornic de lucruri noi, am plecat în America. Acolo am cântat atât pentru ai lor cât și pentru ai noștri. Dorul de casă m-a făcut să revin definitiv în România, unde talentul, dar și norocul au făcut ca publicul să mă placa și să câștig cel mai important talent-show din România – "Vocea României". Din decembrie 2011 sunt Prima voce a României. Îmi plac provocările, mașinile, călătoriile și oamenii frumoși. Ador muzica. Nu am regrete și nu renunț la visurile mele."

Ștefan Stan - "Ne iubim" - LYRIC VIDEO

Citește mai multe despre Ștefan Stan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
ADDA și What's UP - "București 555", noul imn al capitalei - VIDEOCLIP

ADDA și What's UP au lansat videoclipul noului single "București 555", o piesă ce se vrea a fi un imn...

Închide