Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

Sore își ascultă "Inima" - VIDEOCLIP

Sore a lansat videoclipul "Inima", realizat pentru cel de-al șaselea single din cariera solo. Piesa a ieșit de sub bagheta lui Andrei Mihai aka Erdi ( compozitorul "Dor să-ți fie dor" ), în urma colaborării cu Helen și Diana Moraru. Noul videoclip, în care Sore nu îmbracă rochia de mireasă, dar apare la nuntă neanunțată, a fost regizat de Alex Fotea.

Sore - ”Inima” (secvență videoclip)

Cu "Inima" deschisă, Sore a revenit cu o nouă piesă, ce se anunță a fi unul dintre hiturile verii 2014. Melodia a fost produsă în studiourile Hahaha Production, fiind lansată sub egida Mediapro Music.

"Să fiu sinceră? Mi-a fost greu după "Dor să-ți fie dor" să compun o piesă care să fie cel puțin la fel de bună. Colegii mei știu câte “nazuri” am făcut în studio, cum am schimbat o sută de piese, cum am aruncat altele la gunoi, cum mi-am dorit să fie perfect. Până când am realizat că nicio piesă nu va putea să detroneze Dor să-ți fie dor din sufletul meu. Pentru că această piesă a reprezentat și reprezintă în continuare un nou început, a marcat o maturitate căreia nu îi dădusem voie să iasă până atunci, a marcat un curaj pe care l-am căutat de-a lungul anilor. Așadar, înțelegând toate aceste detalii, am convenit cu toții că "Inima" este melodia potrivită ca și follow up, are mesaj puternic și concretizează speranța pe care am lansat-o în Dor.

Am învățat că trebuie să fiu mândră de realizări, dar să privesc cu ochi senini către viitor. Îmi ascult Inima", a scris Sore pe blogul său.

Noul videoclip "Inima" este regizat de Alex Fotea. Pentru acest clip, Sore și-a făcut curaj și a sărit pentru prima oară cu parașuta. Deși artista nu apare îmbrăcată în rochie de mireasă, așa cum lăsa de înțeles teaser-ul, scenariul pune în valoare mesajul transmis prin versuri.

"Tu când ți-ai ascultat ultima oară inima?", ne întreabă Sore pe blog, invitându-și fanii să discute pe această temă.

Sore - "Inima" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Sore
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bucharest Jazz Festival 2014: Dave Douglas Riverside Quartet în locul lui Lee Konitz

Din motive de sănătate, legendarul saxofonist Lee Konitz, în vârstă de 86 de ani, a comunicat că nu va putea...

Închide