Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Sore își ascultă "Inima" - VIDEOCLIP

Sore a lansat videoclipul "Inima", realizat pentru cel de-al șaselea single din cariera solo. Piesa a ieșit de sub bagheta lui Andrei Mihai aka Erdi ( compozitorul "Dor să-ți fie dor" ), în urma colaborării cu Helen și Diana Moraru. Noul videoclip, în care Sore nu îmbracă rochia de mireasă, dar apare la nuntă neanunțată, a fost regizat de Alex Fotea.

Sore - ”Inima” (secvență videoclip)

Cu "Inima" deschisă, Sore a revenit cu o nouă piesă, ce se anunță a fi unul dintre hiturile verii 2014. Melodia a fost produsă în studiourile Hahaha Production, fiind lansată sub egida Mediapro Music.

"Să fiu sinceră? Mi-a fost greu după "Dor să-ți fie dor" să compun o piesă care să fie cel puțin la fel de bună. Colegii mei știu câte “nazuri” am făcut în studio, cum am schimbat o sută de piese, cum am aruncat altele la gunoi, cum mi-am dorit să fie perfect. Până când am realizat că nicio piesă nu va putea să detroneze Dor să-ți fie dor din sufletul meu. Pentru că această piesă a reprezentat și reprezintă în continuare un nou început, a marcat o maturitate căreia nu îi dădusem voie să iasă până atunci, a marcat un curaj pe care l-am căutat de-a lungul anilor. Așadar, înțelegând toate aceste detalii, am convenit cu toții că "Inima" este melodia potrivită ca și follow up, are mesaj puternic și concretizează speranța pe care am lansat-o în Dor.

Am învățat că trebuie să fiu mândră de realizări, dar să privesc cu ochi senini către viitor. Îmi ascult Inima", a scris Sore pe blogul său.

Noul videoclip "Inima" este regizat de Alex Fotea. Pentru acest clip, Sore și-a făcut curaj și a sărit pentru prima oară cu parașuta. Deși artista nu apare îmbrăcată în rochie de mireasă, așa cum lăsa de înțeles teaser-ul, scenariul pune în valoare mesajul transmis prin versuri.

"Tu când ți-ai ascultat ultima oară inima?", ne întreabă Sore pe blog, invitându-și fanii să discute pe această temă.

Sore - "Inima" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Sore
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bucharest Jazz Festival 2014: Dave Douglas Riverside Quartet în locul lui Lee Konitz

Din motive de sănătate, legendarul saxofonist Lee Konitz, în vârstă de 86 de ani, a comunicat că nu va putea...

Închide