Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Trupa SABATON își va lansa noul album la București

Trupa suedeză de power-metal SABATON va reveni în concert la București pe 27 ianuarie 2015, prilej cu care va lansa noul album HEROES. Evenimentul va cuprinde încă un headliner internațional și 3 trupe în deschidere, biletele fiind puse în vânzare online.
Concert Sabaton la Turbohalle pe 19 martie 2013

Concert Sabaton la Turbohalle pe 19 martie 2013

Suedezii de la SABATON vor reveni în România pe 27 ianuarie 2015, după showul aproape sold out din 2013. Ei vor cânta piese de pe noul album, HEROES, dar și hituri ca "Primo Victoria" (peste 11 milioane de viewuri pe Youtube la activ), "Back In Control", "Masters of the World", "Wolfpack", "Uprising" sau "The Price Of A Mile". Concertul va avea loc în același loc ca și în ianuarie 2013 - Turbohalle, amplasat la ieșirea din București spre Pitești (aproape de stația de metrou Păcii).

Concert Sabaton la Turbohalle pe 19 martie 2013

Concert Sabaton la Turbohalle pe 19 martie 2013

RECOMANDARE: Vezi poze de la concertul SABATON din 2013

Biletele au fost puse în vânzare la prețuri ce variază între 55 și 85 de lei. Organizatorii oferă eroilor adevărați un număr de 200 de locuri la Heroes Circle, în fata scenei. Concertul Sabaton de la Bucuresti va fi un warm up party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015.

În ultimii ani, suedezii sunt cap de afiș la majoritatea festivalurilor mari de profil din lume. Recent, ei au cântat la Woodstock Open Air Festival din Polonia în fața a peste 500.000 de oameni, concertul fiind imortalizat pe DVD sub egida "Swedish Empire Live":

SABATON este o trupa de heavy metal din Suedia, formată în urmă cu 15 ani. Abordează teme lirice bazate pe războaie și bătălii istorice. Pe albume precum "Primo Victoria", "Attero Dominatus" sau "Coat Of Arms", temele lirice sunt inspirate din primul și al doilea razboi mondial.

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Sabaton
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cântărețul de soul Bobby Womack a murit la 70 de ani

Bobby Womack s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani pe 27 iunie 2014, lăsând în urmă o...

Închide