Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa SABATON își va lansa noul album la București

Trupa suedeză de power-metal SABATON va reveni în concert la București pe 27 ianuarie 2015, prilej cu care va lansa noul album HEROES. Evenimentul va cuprinde încă un headliner internațional și 3 trupe în deschidere, biletele fiind puse în vânzare online.

Publicat

pe

Concert Sabaton la Turbohalle pe 19 martie 2013
Concert Sabaton la Turbohalle pe 19 martie 2013

Suedezii de la SABATON vor reveni în România pe 27 ianuarie 2015, după showul aproape sold out din 2013. Ei vor cânta piese de pe noul album, HEROES, dar și hituri ca "Primo Victoria" (peste 11 milioane de viewuri pe Youtube la activ), "Back In Control", "Masters of the World", "Wolfpack", "Uprising" sau "The Price Of A Mile". Concertul va avea loc în același loc ca și în ianuarie 2013 - Turbohalle, amplasat la ieșirea din București spre Pitești (aproape de stația de metrou Păcii).

Concert Sabaton la Turbohalle pe 19 martie 2013

Concert Sabaton la Turbohalle pe 19 martie 2013

RECOMANDARE: Vezi poze de la concertul SABATON din 2013

Biletele au fost puse în vânzare la prețuri ce variază între 55 și 85 de lei. Organizatorii oferă eroilor adevărați un număr de 200 de locuri la Heroes Circle, în fata scenei. Concertul Sabaton de la Bucuresti va fi un warm up party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015.

În ultimii ani, suedezii sunt cap de afiș la majoritatea festivalurilor mari de profil din lume. Recent, ei au cântat la Woodstock Open Air Festival din Polonia în fața a peste 500.000 de oameni, concertul fiind imortalizat pe DVD sub egida "Swedish Empire Live":

SABATON este o trupa de heavy metal din Suedia, formată în urmă cu 15 ani. Abordează teme lirice bazate pe războaie și bătălii istorice. Pe albume precum "Primo Victoria", "Attero Dominatus" sau "Coat Of Arms", temele lirice sunt inspirate din primul și al doilea razboi mondial.

 

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 27 ianuarie 2015

SABATON

Loc
Arenele Romane

Trending