Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Robert Plant - "Little Maggie", live în premieră la Glastonbury - VIDEO

Robert Plant a interpretat în premieră piesa "Little Maggie" pe scena festivalului Glastonbury. Melodia este extrasă de pe noul album "Lullaby and… The Ceaseless Roar", ce va apărea pe piață în septembrie 2014. Urmărește un live video de la eveniment.

Robert Plant (foto: Sife Elamine)

Prezent pe scena festivalului Glastonbury din Anglia, Robert Plant a interpretat în premieră "Little Maggie", un cover după o melodie folk tradițională. Piesa este extrasă de pe noul album al lui Robert Plant, înregistrat împreună cu Sensational Space Shifters.

"Lullaby and… The Ceaseless Roar" este cel de-al 10-lea material discografic solo al muzicianului și vine la o pauză de 4 ani de la discul precedent, "Band of Joy" (2010).

"Este un album festiv, puternic, curajos, african, Trance întâlnește Zep. Impulsul carierei mele muzicale a fost întotdeauna condus de ideea unei frății. Sunt foarte norocos să lucrez cu The Sensational Space Shifters. Ei vin din locuri distincte ale muzicii contemporane...eu sunt în industrie de ceva timp și mă întreb: <<Mai am ceva de spus? Mai e vreo piesă în interiorul meu, în inima mea?>>. Observ evoluția vieții și lucrurile care mi s-au întâmplat. De-a lungul anilor am avut parte de așteptări, dezamăgiri, fericire, întrebări și relații strânse...iar acum îmi pot exprima sentimentele prin intermediul liniilor melodice, construite printr-un caleidoscop de sunete, culori și prietenii." - Robert Plant

"Lullaby and… The Ceaseless Roar" va fi lansat pe piață pe 9 septembrie 2014. Robert Plant și Sensational Space Shifters vor promova noul produs printr-o serie de concerte în Europa, iar cei care vor ajunge la festivalurile Pinkpop, Glastonbury și Montreux vor putea să vadă la lucru un mare muzician.

Momentan noul album poate fi precomandat de pe site-ul oficial al lui Robert Plant. Fanii vor putea descărca, astfel, gratuit noul single "Rainbow", având, de asemenea, oportunitatea de a asculta în avans următoarele single-uri programate pentru lansări.

Robert Plant - "Little Maggie", live la Glastonbury - VIDEO

Citește mai multe despre Robert Plant
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Guetta - "Lovers On The Sun" ft. Sam Martin - TEASER VIDEOCLIP

David Guetta intră în sezonul de vară cu un nou single, intitulat "Lovers On The Sun". Piesa este coprodusă de...

Închide