Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Radio Killer lansează singleul "Kill The Lights" - VIDEOCLIP

Radio Killer revine cu single-ul “Kill the lights” și un videoclip plin de senzualitate. Piesa spune o poveste de dragoste născută pe ringul de dans, o poveste în care se vor regăsi foarte mulți ascultători. Urmărește videoclipul pe InfoMusic.ro.
Secvență din videoclipul Radio Killer - Kill The Lights

Secvență din videoclipul Radio Killer - Kill The Lights

Personajele principale în videoclip sunt frumoasa Lee și dansatorul Kotoy, care ne introduc, prin muzică și dans, într-o poveste pasională de iubire. Cei doi se regăsesc la o petrecere, pe un ring de dans neîncăpător. Ușor, lumea din jur începe să dispară, accentul căzând exclusiv pe legătura dintre protagoniști.

Radio Killer este un proiect HaHaHa Production care s-a impus de-a lungul timpului atât în țară, cât și în afara granițelor printr-un sound fresh și electrizant, devenind primul proiect de DJ din România care s-a auzit la BBC Radio One cu single-ul "Lonely Heart".

De-a lungul timpului cei doi componenti ai proiectului, Lee Heart și Paul Damixie, au evoluat pe scenă alături de artiști consacrați ca Black Eyed Peas, Andy Fletcher (Depeche Mode), Echoman, Hybrid, Outwork, Camille Jones, NTFO sau ATB. Anul acesta, Radio Killer au mai lansat colaborarea „Living it up” cu Kaan Gülsoy și Kenan Doğulu.

“Kill the lights” este o coproducție HaHaHa Production și Roton.

Urmărește videoclipul Radio Killer - "Kill The Lights"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=k7CzSyAZrHQ&w=600]

Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nicu Covaci aduce un toboșar de 13 ani la Phoenix

Nicu Covaci îl prezintă pe Flavius Hosu drept noul toboșar Phoenix. Tânărul are doar 13 ani și a cântat alături...

Închide