Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Radio Killer lansează singleul "Kill The Lights" - VIDEOCLIP

Radio Killer revine cu single-ul “Kill the lights” și un videoclip plin de senzualitate. Piesa spune o poveste de dragoste născută pe ringul de dans, o poveste în care se vor regăsi foarte mulți ascultători. Urmărește videoclipul pe InfoMusic.ro.

Publicat

pe

Secvență din videoclipul Radio Killer - Kill The Lights
Secvență din videoclipul Radio Killer - Kill The Lights

Personajele principale în videoclip sunt frumoasa Lee și dansatorul Kotoy, care ne introduc, prin muzică și dans, într-o poveste pasională de iubire. Cei doi se regăsesc la o petrecere, pe un ring de dans neîncăpător. Ușor, lumea din jur începe să dispară, accentul căzând exclusiv pe legătura dintre protagoniști.

Radio Killer este un proiect HaHaHa Production care s-a impus de-a lungul timpului atât în țară, cât și în afara granițelor printr-un sound fresh și electrizant, devenind primul proiect de DJ din România care s-a auzit la BBC Radio One cu single-ul "Lonely Heart".

De-a lungul timpului cei doi componenti ai proiectului, Lee Heart și Paul Damixie, au evoluat pe scenă alături de artiști consacrați ca Black Eyed Peas, Andy Fletcher (Depeche Mode), Echoman, Hybrid, Outwork, Camille Jones, NTFO sau ATB. Anul acesta, Radio Killer au mai lansat colaborarea „Living it up” cu Kaan Gülsoy și Kenan Doğulu.

“Kill the lights” este o coproducție HaHaHa Production și Roton.

Urmărește videoclipul Radio Killer - "Kill The Lights"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=k7CzSyAZrHQ]

Trending