Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Paradise Lost revine la București în cadrul METALHEAD Meeting 2014

Trupa britanică Paradise Lost va fi headliner al ediției aniversare METALHEAD Meeting 2014, alături de Finntroll. Formația va concerta la Arenele Romane pe 27 septembrie.

Publicat

pe

Paradise Lost

METALHEAD Meeting revine anul acesta cu o editie aniversara de “METALHEAD 10 ani”, editie ce va avea loc pe 27 septembrie, la Arenele Romane din București. Alături de Paradise Lost si Finntroll, pe scenă vor mai urca HATESPHERE din Danemarca, pentru a doua in Romania, dupa prezenta din 2013 tot la METALHEAD Meeting, alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears, trupa finlandeza PROFANE OMEN și încă 3 nume pe care organizatorii le vor anunța în curând.

Preturile biletelor pentru METALHEAD Meeting 2014 din septembrie:

  • 65 de lei Acces General si 80 de lei Golden Circle (pana pe 1 iulie) - numar limitat la 100 de bilete de fiecare categorie
  • 80 de lei Acces General si 110 de lei Golden Circle (pana pe 1 august)
  • 100 de lei Acces General si 130 de lei Golden Circle (pana pe 1 septembrie)
  • 120 de lei AG si 150 de lei Golden Circle (pana pe 27 septembrie si la intrare)

Paradise Lost este o trupă britanică de gothic/doom metal, fondată în 1988 in Halifax, Marea Britanie. Cu 13 albume la activ, cel mai recent lansat acum 2 ani, trupa este considerată fondatoarea stilului Gothic Metal, denumire acordată datorită albumului Gothic, lansat în 1991, o producție importantă pentru mișcarea metal din întreaga lume. Sound-ul trupei s-a perfectionat treptat la mijlocul anilor 90, trupa ajungând să încorporeze în piesele sale foarte multe instrumentații electronice, mai ales de pe albumul din 1997, "One Second".

Piese precum "One Second", "Forever Failure", "Erased", "Say Just Words"," Gothic" sau "As I Die" sunt fredonate de rockeri din toată lumea și încă sunt în powerplay-urile radiourilor de profil. Paradise Lost este un headliner de necontestat la majoritatea festivalurilor din Europa și de peste ocean.

Paradise Lost - "One Second" (Draconian Times MMXI DVD 2011)

Trending